Çözüldü✓ Teknosa Kullanilmiş İşlemci̇ Gönderdi Ne Yapmam Lazım

Direkt iade edebilirsin dostum.

Fiyatı mi uygun ki bu işlemciyi 3 ay sonra kullanmak için aldınız? Onun dışında, içine sinmeyecek işe iade edin gitsin. İncehesapta ben sorun yaşamadım daha önce. Ama 3 ay sonra kullanmak için i3 10100 mu aldınız?

Fiyatı mi uygun ki bu işlemciyi 3 ay sonra kullanmak için aldınız? Onun dışında, içine sinmeyecek işe iade edin gitsin. İncehesapta ben sorun yaşamadım daha önce. Ama 3 ay sonra kullanmak için i3 10100 mu aldınız?
Evet hocam parça parça bilgisayar topluyoruz bütçeden ötürü. Garip sordunuz aklınızda bir düşünce mi var hocam ??

Evet hocam parça parça bilgisayar topluyoruz bütçeden ötürü. Garip sordunuz aklınızda bir düşünce mi var hocam ??
Yok est. Anlamaya çalıştım. Gerçi ben de yakınlarına o şekilde topluyorum ama genelde işlemciyi ikinci el alıp sistemi kurguluyorum. Tabi ihtiyaca göre ve bütçeye. Neyse ben olsam iade etmezdim muhtemelen ama yarın birgün bişey olsa referans siz oldugunuz için huzursuz olursunuz. İade edin gitsin. Tabi tekrar alırken zam gelmeyecek ise. Bir de sistemin ne kadarını topladiniz?

Mağazadan değiştiremezsin. Teknosanin kendi satıcısı değil aldığınız yer. Teknosa da n11 trendyol gibi kendi bünyesinde farkli mağazalar bulunduruyor. Senin aldığın yer incehesap satıcısı.

Dostlar bilerek teknosadan aldırmıştım arkadaşımın ailesi sorun yapıyor bilindik yer olsun diye orayı seçtik.
Linkteki işlemciyi aldık ama yansımasına bakınca açık ara kullanılmış olduğu hatta bir süre kullanılmış olduğu belli.
Sizce değişim istesem 0 gönderirler mi yoksa iade alıp başka bir yerden mi aldırmalıyım ?

@Mehmet Yılmaz @B1L0 @
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kesinlikle iade talep edin ürün sorunsuz olsa bile 0 değil sonuçta

Abi ben anlamadım ürün nerden alınmış

Büyük ihtimalle kutusuz işlemci test edilmiştir termal macun üstün körü silinmiş iz kalmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,872
Üyeler
184,353
Son üye
Hodvin
Geri