Neler Yeni

Teknosadan 2022 haziranda aldığım laptopu iade alırmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ahmet mehmet
7 Haziran 2022 de Monster bir laptop aldım Teknosa'dan, ve neredeyse boydan boya ölü piksel fark ettim klavyenin olduğu kasadada küçük bir ezik fark ettim bir de sarjdan çekince 100'den 90a dusuyor bir anda, ben kendim RAM taktım ve macun bakımlarını yaptım, sıfır almıştık içinde 8 GB RAM vardı ben 8 GB daha taktım şimdi Teknosa'ya götürsek ne yapabilirler içindeki taktığım RAM'i çıkartmalıyı mıyım?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,571
İsim
Emre siyah
iade almazlar da garantisi varsa yollayabilirsiniz herhalde

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Ömer Faruk AYGUT
Neden hemen iade etmedin ki madem aldığında böyle problemler vardı ? Koşulsuz şartsız 15 gün iadesi var zaten Monster ın

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ahmet mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden hemen iade etmedin ki madem aldığında böyle problemler vardı ? Koşulsuz şartsız 15 gün iadesi var zaten Monster ın
malesef ya nerden bileyim daha yeni farkettim :/ fırsatım olsa direkt götürcem

Golf 4 R32

80+ Silver
Bu yazdıkların büyük sorun hiç kullanmadan iade ederdim ben. Sen çok beklemişsin kullanmışsın bide.

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Ömer Faruk AYGUT
malesef ya nerden bileyim daha yeni farkettim :/ fırsatım olsa direkt götürcem
İade almazlar daha bu saatten sonra. Bende 3-4 ay önce almıştım Monster laptop hiç memnun kalmamıştım. 2-3 sefer destek ekibi ile kontak kurdum ayarlar falan yaptılar ama sorunum çözülmedi. 14. günde iadesini sağladım bende az buz paralar vermiyoruz sonuç olarak. Servise yollasan da ücretsiz yapacaklarını sanmıyorum. Yine de sen bilirsin dostum geçmiş olsun.

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Sinan
Hocam laptop u hiç mi kullanmıyorsun? Bu bahsettiğin şeyleri 1.5 yıl boyunca fark etmedin mi? Şahsen ben inanmadım. Teknosadakilerin de inanacağını düşünmüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ahmet mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İade almazlar daha bu saatten sonra. Bende 3-4 ay önce almıştım Monster laptop hiç memnun kalmamıştım. 2-3 sefer destek ekibi ile kontak kurdum ayarlar falan yaptılar ama sorunum çözülmedi. 14. günde iadesini sağladım bende az buz paralar vermiyoruz sonuç olarak. Servise yollasan da ücretsiz yapacaklarını sanmıyorum. Yine de sen bilirsin dostum geçmiş olsun.
teknosaya götüreceğim ama içine taktığım 8gb rami çıkartmalı mıyım?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,570
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Aslına bakılırsa yanılmıyorsam 1 yıl boyunca kusurlu ürünü iade almaları gerekiyordu yasa gereği, ha uyacaklarını sanmam. Ama o süre bile geçmiş artık iyi niyetli bakmazlar buna.

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Ömer Faruk AYGUT
teknosaya götüreceğim ama içine taktığım 8gb rami çıkartmalı mıyım?
Çıkartsan da çıkartmasan da laptopu açtıklarını anlayacaklar zaten. Ram ve macun işlerinde servis garanti dışı ediyor mu bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur. Eğer garanti dışı kalıyorsa diye dedim çıkartsan da çıkartmasan da farketmez diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,631
Üyeler
167,690
Son üye
mootje.61
Top Bottom