Neler Yeni

😞Teknoway Tarafından Dolandırıldım😞

Aynen hocam işte doğru söylüyorsun insan bazen fiyat olarak pahalı olsun ama iyi olsun istiyor sen de o düşünceyle yaptırmışsın sağlık olsun. Ben de aynı telefonun yurtdışı modelini kullanıyorum bozulsa tamir için 5k isteseler çöpe atarım herhalde telefonu 😅 3k ya almıştım zaten ama çok şükür şimdiye kadar yolda bırakmadı
Maalesef dediğin hataya düştüm halihazırda paramı vs sorun çıkmadan almam iyi oldu çünkü baya sinirlendim polis vs cagircaktim ama sanırım polis vs diyincemi paramı verdiler bilmiyorum ama paramı cihazımı eski haliyle aldım (ne derece eski hali bilmiyorum hala içindeki parçaları orijinalmi benim cihazın bilmiyorum hala)

..............

80+ Bronze
Maalesef dediğin hataya düştüm halihazırda paramı vs sorun çıkmadan almam iyi oldu çünkü baya sinirlendim polis vs cagircaktim ama sanırım polis vs diyincemi paramı verdiler bilmiyorum ama paramı cihazımı eski haliyle aldım (ne derece eski hali bilmiyorum hala içindeki parçaları orijinalmi benim cihazın bilmiyorum hala)
Muhtemelen bilmeyeceksin de hocam o artık aklında hep bi şüphe olarak kalacak. sıkma canını boş ver yapacak bir şey yok

Bence telefonun bozulacağı varmış. :D Tekrardan geçmiş olsun.
Sıcak bakar mısın bilmiyorum ama Oppo A15 gibi cihazlara yönelebilirsin idare etmesi açısından.

Halihazırda oyun oynanıyorum telefonda uygun yollu bir cihaz bakınıyorum şuan NFC olması şart cihazda İETT vs için işime çok yarıyor + başka bankalik durumlar içinde hayırlısı bakalım şu durumu bı çözeyim içindeki parçaların orijinaligini duruma göre uygun fiyatli bir şey alicam mecbur tuşlu telefon iyi hoş ama banka uygulamam vs birçok işimi telefondan hallettigim için mecbur şart
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muhtemelen bilmeyeceksin de hocam o artık aklında hep bi şüphe olarak kalacak. sıkma canını boş ver yapacak bir şey yok
Xiaomi forumdaki abimize kameranın oradaki vidalarını söktürüp fotoğraf vs aticam o anlıyor bu tarz durumdan bana söyler ters durum varsa duruma göre bende aksiyon alicam firmaya karşı

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Halihazırda oyun oynanıyorum telefonda uygun yollu bir cihaz bakınıyorum şuan NFC olması şart cihazda İETT vs için işime çok yarıyor + başka bankalik durumlar içinde hayırlısı bakalım şu durumu bı çözeyim içindeki parçaların orijinaligini duruma göre uygun fiyatli bir şey alicam mecbur tuşlu telefon iyi hoş ama banka uygulamam vs birçok işimi telefondan hallettigim için mecbur şart

NFC'yi hesaba katmadım. Samsung M14 alabilirsin hocam.
Telefonun içindeki parçaların orijinal olduğunu nasıl teyit edeceksin ki.. :(

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Kendine ait olan bilgileri biliyorsan aynı olup olmadığını kontrol edebilirsin ama başka çözümleri de vardı sanırım.
Anakartın küçük bir bölümünde 8/256 yazıyordu ama çip değişimi ufs vs bir şey değiştiği için emin değilim orijinal parçalarini taktigina umarım orijinal parçalarimi geri takmıştır diyorum sadece

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Anakartın küçük bir bölümünde 8/256 yazıyordu ama çip değişimi ufs vs bir şey değiştiği için emin değilim orijinal parçalarini taktigina umarım orijinal parçalarimi geri takmıştır diyorum sadece

Onu da yapmışlardır ama. O kadar seviyesiz olamazlar, değil mi.. Yani öyle umuyorum diyelim.

Onu da yapmışlardır ama. O kadar seviyesiz olamazlar, değil mi.. Yani öyle umuyorum diyelim.
Şuan için bu durumdan sonra güven 0 zaten merdiven altı telefoncudan hiçbir farkı yok + telefonu alırken sadece durumu anlatın dedi bende x bir uygulamaya tıkladım kapandı açılmadı cihaz tamam dedi işlemci değişecek 5000 TL harici hiçbir soru yok + ilgi alaka sıfır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

inanır mısın bilmiyorum ama cihazı verirkende içimde kuşku vardı nitekim haklı çıktımda Google yorumların geneli bot

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Full merdivenden oluşan bina dikmişler, altlarında çalışıyorlar. :D
IMG_20231221_021604.jpg

8/256 yazıyor YouTubedeki anakartta bendekinde şuan ne var bilmiyorum + anakart doğru olsa dahi çip ufs değişimi yaptı onlar doğrumu onuda bilmiyorum içime kurt düştü cihazı verirken benim keşke o gün iptal edip geri alsaydim cihazı 6'nci his olurya insanda bende o küvettli biraz suanki durumdaki gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,955
Üyeler
160,914
Son üye
AlperenBlt
Top Bottom