Neler Yeni

😞Teknoway Tarafından Dolandırıldım😞

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,467
İsim
Oğuz
Hocam sıfırı 9 bin civarı olan telefona niye yaptırmak için 5 bin ödedin ki. Bu gibi durumlarda aklıma ilk Xiaomi forum gelir.

hocam büyük geçmiş olsun cihaz baya sorunlu titiz kullanımda huaweı mate 20 lite geçti elimden halen çalışıyor 2018 2019 cihazı kendisi
Eyw hocam sağolasın sizlerinde bilgilenmesi için naçizane konuyu açtım isteyen gene götürür verir ona bir şey diyemem ama benim ilk ve son deneyimim oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sıfırı 9 bin civarı olan telefona niye yaptırmak için 5 bin ödedin ki. Bu gibi durumlarda aklıma ilk Xiaomi forum gelir.
Halihazırda telefondan memnundum 2 el cihazlara pek fazla guvenemedigim için kendi bildiğim cihazı yaptırmak istedim harici olarak içime kurt düştü cihazı bırakırken üslup vsden dolayı nitekim haklı bir kurt düşüşü oldu ve işin neticesinde haklı çıktım kendimce ama iş işten geçti tabi

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
yağmur yıldırım
umarım hocam ama telefon açılmıyorsa aynı haline döndürüp yollamışlar sizi bence neden başlarını ağrıtmak istesinlerki?
4-5 gün bekletip 15 20 dk'da tamir edilmesi bana pek mantıklı gelmiyor hocam 15-20 dk içinde ya sürdü ya sürmedi cihazin tamam alabilirsin dedi orjinal parça takımı vs

Eyw hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
yağmur yıldırım
Eyw hocam sağolasın sizlerinde bilgilenmesi için naçizane konuyu açtım isteyen gene götürür verir ona bir şey diyemem ama benim ilk ve son deneyimim oldu

Halihazırda telefondan memnundum 2 el cihazlara pek fazla guvenemedigim için kendi bildiğim cihazı yaptırmak istedim harici olarak içime kurt düştü cihazı bırakırken üslup vsden dolayı nitekim haklı bir kurt düşüşü oldu ve işin neticesinde haklı çıktım kendimce ama iş işten geçti tabi
hocam ben telefon bozulunca ekran değişimi hariç hiçbirşekilde vermiyorum halledebiliniyorsa tamiri kendim yaparı halledemiyorsam param olsun olması atar yenisini alana kadar bekler alırım geçen sene bende büyük bir firma tarafından mağdur edildim telefonuma kasko yaptırdım 1 telefon parası daha ödedim telefonumun ekranı kırıktı ve şarj almıyordu hasarı karşılayamayız dediler bende üstüne para vereyim yapın dedim kabul etmediler cihazı bozuk halde bana geri vereceklerdi çek verelim geri dönüşüme gönderin mağazadan bir daha alın dediler bende kabul ettim gittim telefon aldım yeniden bu seferde 200 tl lik kasko yaptırın bişey kaybetmezsiniz dediler ama birdaha almayacağım oradan.

hocam ben telefon bozulunca ekran değişimi hariç hiçbirşekilde vermiyorum halledebiliniyorsa tamiri kendim yaparı halledemiyorsam param olsun olması atar yenisini alana kadar bekler alırım geçen sene bende büyük bir firma tarafından mağdur edildim telefonuma kasko yaptırdım 1 telefon parası daha ödedim telefonumun ekranı kırıktı ve şarj almıyordu hasarı karşılayamayız dediler bende üstüne para vereyim yapın dedim kabul etmediler cihazı bozuk halde bana geri vereceklerdi çek verelim geri dönüşüme gönderin mağazadan bir daha alın dediler bende kabul ettim gittim telefon aldım yeniden bu seferde 200 TL lik kasko yaptırın bişey kaybetmezsiniz dediler ama birdaha almayacağım oradan.
Sizede geçmiş olsun hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
yağmur yıldırım
4-5 gün bekletip 15 20 dk'da tamir edilmesi bana pek mantıklı gelmiyor hocam 15-20 dk içinde ya sürdü ya sürmedi cihazin tamam alabilirsin dedi orjinal parça takımı vs

Eyw hocam
hocam bir baktırın bence sizin cihaza bir anakart taktılar sizin anakartta hali hazır durdu benim fikrim

Sizede geçmiş olsun hocam
sağolun ben üstüne 1 yıl önce buz gibi soğuk su içtim hocam gerçekten markalar insanlara sorun yaratmamalı soğutuyorlar ben cihazı alırken paranızın %60 ını geri veririz dediler çek verdiler ben 2. elde olsa üstüne para koyup başka yerden alacaktım başımda patladı

siz sağolun hocam bize büyük bir iyilik yaptın

Son düzenleme:
hocam bir baktırın bence sizin cihaza bir anakart taktılar sizin anakartta hali hazır durdu benim fikrim

sağolun ben üstüne 1 yıl önce buz gibi soğuk su içtim hocam gerçekten markalar insanlara sorun yaratmamalı soğutuyorlar ben cihazı alırken paranızın %60 ını geri veririz dediler çek verdiler ben 2. elde olsa üstüne para koyup başka yerden alacaktım başımda patladı

siz sağolun hocam bize büyük bir iyilik yaptın
Cihazlarda garanti bitiminde arıza veriyor o tilt ediyor beni 😐

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
C.S.
Youtubeda milyonlarca takipçisi olan biri aracını ankarada bir servise götürmüştü. Viseoda servisi öyle güzel anlattı ki, tamam dedim. Aradım, randevu aldım. Ön takımdan ses geliyordu,başka bir şey yoktu.
Sabah aracı bıraktım, Akşama doğru aradılar, aracınız hazır,alın dediler. Dedim sesi ne yaptınız? Toz kapmış, balata spreyi ile hallettik dediler.
Aracı aldım, Bir kaç km gittim ses aynı. Geri döndüm, durumu anlattım. Yarın sabahtan getirin , detaylı bakalım dediler.
Ertesi gün yine gittim, usta ile teste çıktık. Usta başladı anlatmaya, diskler değişecek, balata değişecek,cart değişecek,curt değişecek. Ama kafamda bir şüphe oluştu. Zira biraz internette araştırmıştım. Bu sesin kaynağı süspansiyon olmalıydı. Ya da rotlarda da bir problem olmalıydı. Diskle hiç alakası yoktu.
Dedim bu böyle olmayacak. Ustayı gerisin geriye işyerine bıraktım, dedim size iyi günler. Benim işim çıktı, gidiyorum.
Aldım aracı, yetkili servise götürdüm. Durumu anlattım, süspansiyon patlamış, rotların da değişmesi gerekiyormuş. Yayları ve rotları değiştirdiler, sorun çözüldü.
Aracımı o kendini servis zanneden ve içinde usta diye çalıştırdıkları ama işten anlamayan insanlara teslim etseydim, kim bilir ne fatura çıkaracaklardı.
Demem o ki; bu youtuberlar reklam için para alıyorlar. O mekanı çekiyorlar, mekan sahibinden anlaşması neyse ona göre youtuberın hakkını verip herkes kendi yoluna gidiyor.
Sizin durumunuzda ise Parçaların değişikliği kolay ispatlanır. Sonuçta fabrika çıkışı olmasa bile muadil bile olsa teknik özellikleri bu kadar değişmez. Thh’ye başvurabilirsiniz. Oradan gelecek karara göre hareket edersiniz.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
yağmur yıldırım
Cihazlarda garanti bitiminde arıza veriyor o tilt ediyor beni 😐
evet hocam bu sorunda çok yaygın diyorumya sonuçta birgün bozuluyor ama bazı markalar hala eski kalitesinde ürün çıkarsa çocukken keşfettiğim birkaç markaya geri dönerim :)

Youtubeda milyonlarca takipçisi olan biri aracını ankarada bir servise götürmüştü. Viseoda servisi öyle güzel anlattı ki, tamam dedim. Aradım, randevu aldım. Ön takımdan ses geliyordu,başka bir şey yoktu.
Sabah aracı bıraktım, Akşama doğru aradılar, aracınız hazır,alın dediler. Dedim sesi ne yaptınız? Toz kapmış, balata spreyi ile hallettik dediler.
Aracı aldım, Bir kaç km gittim ses aynı. Geri döndüm, durumu anlattım. Yarın sabahtan getirin , detaylı bakalım dediler.
Ertesi gün yine gittim, usta ile teste çıktık. Usta başladı anlatmaya, diskler değişecek, balata değişecek,cart değişecek,curt değişecek. Ama kafamda bir şüphe oluştu. Zira biraz internette araştırmıştım. Bu sesin kaynağı süspansiyon olmalıydı. Ya da rotlarda da bir problem olmalıydı. Diskle hiç alakası yoktu.
Dedim bu böyle olmayacak. Ustayı gerisin geriye işyerine bıraktım, dedim size iyi günler. Benim işim çıktı, gidiyorum.
Aldım aracı, yetkili servise götürdüm. Durumu anlattım, süspansiyon patlamış, rotların da değişmesi gerekiyormuş. Yayları ve rotları değiştirdiler, sorun çözüldü.
Aracımı o kendini servis zanneden ve içinde usta diye çalıştırdıkları ama işten anlamayan insanlara teslim etseydim, kim bilir ne fatura çıkaracaklardı.
Demem o ki; bu youtuberlar reklam için para alıyorlar. O mekanı çekiyorlar, mekan sahibinden anlaşması neyse ona göre youtuberın hakkını verip herkes kendi yoluna gidiyor.
Sizin durumunuzda ise Parçaların değişikliği kolay ispatlanır. Sonuçta fabrika çıkışı olmasa bile muadil bile olsa teknik özellikleri bu kadar değişmez. Thh’ye başvurabilirsiniz. Oradan gelecek karara göre hareket edersiniz.
evet youtube da markaların eksilerini artılarını dobra dobra konuşan içerik üreticilerini takip edin hocam bende aynısını yapıyorum yapmasam donanım arşivi forumda bana yer olmazdı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,998
Üyeler
160,921
Son üye
grrqusuu
Top Bottom