mavibattaniye
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Arkadaşlar 15 yaşındayım boyum 167 kilom ise 57 lerde sizce tekvando mu yoksa kickboxa mı gitmeliyim(4 yıl önce tekvandoya gitmiştir sarı yeşil kuşakken bırakmıştır)
Yanlış anlamadıysam Urfa doğu tarafında yaşıyorsunuzArkadaşlar 15 yaşındayım boyum 167 kilom ise 57 lerde sizce tekvando mu yoksa kickboxa mı gitmeliyim(4 yıl önce tekvandoya gitmiştir sarı yeşil kuşakken bırakmıştır)
Yol urfa tarafında yaşamıyorumYanlış anlamadıysam Urfa doğu tarafında yaşıyorsunuz
Bölgesel olarak ve daha önce de bir deneyiminiz olduğu için tEkvanda öneririm
Tabi daha önce sıkılıp nefret edip bıraktıysanız siz bilirsiniz
Ankara ve yenimahalledeyseniz karateyle ilgili bir yer önerebilirim. Hocaları sağlam ve milli takim antronorudurYol urfa tarafında yaşamıyorumAnkarada yaşıyorum.Yorumunuz için teşekkür ederim.
Yine de karateye devam etmeniz daha mantıklı bana kalırsaYol urfa tarafında yaşamıyorumAnkarada yaşıyorum.Yorumunuz için teşekkür ederim.
Sıfırdan deseniz bana kalırsa kick box kişisel görüş ama sarı kuşak diyorsunuzYine de karateye devam etmeniz daha mantıklı bana kalırsa
Evet yenimahalledeyim.Ankara ve yenimahalledeyseniz karateyle ilgili bir yer önerebilirim. Hocaları sağlam ve milli takim antronorudur![]()