SüleymanÇakır.
80+ Gold
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
evetİnternet yok hatası veriyor. 2014 yazan .exe dosyasını açtın değil mi?
evetİnternet yok hatası veriyor. 2014 yazan .exe dosyasını açtın değil mi?
değiştirmek için izin yok dior yöneticiyle açayım desem sağ tık yapınca o da gelmiyorÇözüldü - LG Flash Tool ( Server Connection Failed! ) Hatası Çözümü
Ekteki dosyayı arşivden çıkarıp "C:\"C:\Windows\System32\drivers\etc" Konumundaki "hosts" isimli dosyayı notepad ile açıp en alta aşağıda vereceğim yazıyı ekleyin kaydedin ve deneyin. # localhost name resolution is handled within DNS itself. # 127.0.0.1 localhost # ::1 localhost 127.0.0.1...gsmturkey.net
Bunu dene. Ben de zaten bu tarz bir sorundan hata veriyor diye düşündüm öyledir herhalde.
Direk hosts dosyasının linkini atmış. İçindeki dosyayı o konuma at.değiştirmek için izin yok dior yöneticiyle açayım desem sağ tık yapınca o da gelmiyor
language seçiyoruzya bu sefer de ora gittiDirek hosts dosyasının linkini atmış. İçindeki dosyayı o konuma at.
seçmeden devam ettim.Contact the system adminstrator diyorrlanguage seçiyoruzya bu sefer de ora gitti
Seçerek devam et ayrıca ne hatası verdi?language seçiyoruzya bu sefer de ora gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:
seçmeden devam ettim.Contact the system adminstrator diyorr
dil seçme şeyi gelmiyorSeçerek devam et ayrıca ne hatası verdi?
dil seçme şeyi gelmiyor
Oka basınca hata mı veriyor? Ayrıca flash toolu yönetici olarak açtın değil mi?
Oka basınca hata mı veriyor? Ayrıca flash toolu yönetici olarak açtın değil mi?
Windows arama kısmına not defteri yazıp onu yönetici olarak aç. Sonra da sol üstten dosya > aça tıklayarak o hosts dosyasını (indirdiğin windows klasöründeki) aç ve lg diye başlayan adresi kaldırıp şunu ekle:
onu derken neyi açayımWindows arama kısmına not defteri yazıp onu yönetici olarak aç. Sonra da sol üstten dosya > aça tıklayarak o hosts dosyasını (indirdiğin windows klasöründeki) aç ve lg diye başlayan adresi kaldırıp şunu ekle:
127.0.0.1 csmg.lgmobile.com
127.0.0.1 csmgdl.lgmobile.com
127.0.0.1 dongle.dl12.easy-firmware.com
127.0.0.1 www.sumatools.com
C:\Windows\System32\drivers\etc konumunda hosts dosyası var onuonu derken neyi açayım