Yardım Telefon aldım ama bu cihaz yenilenmiş mi

Connex

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
411
sahıbınden telefon aldım bugun kargodan geldı sımdı baktım cıhaz temız dedıgı gıbı bı sıkıntısı yok ama e devlletne ımeı sorgulamaya gırınce boyle dıyor sızce sorun olur mu
cihazda iki imei var bişri boyle dıgerı boyle sızce durum nedir

Ekler

• s23.webp
    s23.webp
    21.2 KB · Hit: 67
  • s231.webp
    s231.webp
    18.3 KB · Hit: 66
  • S232.webp
    S232.webp
    23.9 KB · Hit: 66
sahıbınden telefon aldım bugun kargodan geldı sımdı baktım cıhaz temız dedıgı gıbı bı sıkıntısı yok ama e devlletne ımeı sorgulamaya gırınce boyle dıyor sızce sorun olur mu
cihazda iki imei var bişri boyle dıgerı boyle sızce durum nedir
@şahin doğan

Kaça aldın .sıfır diye sattılarsa iade et

Sıkıntısı yoksa 17 ye s23 iyi

Yenilenirse IMEI'e işler

Cihaz degisimi olmus samsung baska bir cihaz yerine bu eline gecen cihazi vermis yani arizadan kaynakli sifirini vermisler durum bu o yuzden imeiye de islenir bu durum

Cihaz degisimi olmus samsung baska bir cihaz yerine bu eline gecen cihazi vermis yani arizadan kaynakli sifirini vermisler durum bu o yuzden imeiye de islenir bu durum
he o zmn cıhaz degısımı yapmıslar daha ıyı bı yerde ıade ıle ugrasmıyım fıyat ıyı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ilanda ne yazıyordu ,şahıs mı dükkan mı
sahıs temız tr s23 yazıyordu

he o zmn cıhaz degısımı yapmıslar daha ıyı bı yerde ıade ıle ugrasmıyım fıyat ıyı

gaarantisi var mi? yoksa ne zaman bitmis. Bu degisimden once bittiyse sikinti ama sonra bittiyse sorun yok zaten garantili ise hic sorun yok

İyi fiyata almışsınız hocam hayırlı olsun.Arkadaş yukarıda açıklamış zaten durumu

gaarantisi var mi? yoksa ne zaman bitmis. Bu degisimden once bittiyse sikinti ama sonra bittiyse sorun yok zaten garantili ise hic sorun yok
1-2 ay olmus garanti biteli

İyi fiyata almışsınız hocam hayırlı olsun.Arkadaş yukarıda açıklamış zaten durumu
eyw hocam saolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,558
Üyeler
173,677
Son üye
ErenAyaz
Geri