Neler Yeni

telefon alırken dolandırıldık

ahmetkhnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ahmet Köhneli
geçende başlıkta yazdığı gibi bir konu açtım başımdan geçenleri anlattım arkadaşlar biz bir telefon aldık parayı attık fakat atarken açıklama kısmına ya da başka bir yere ad soyad yazılmıyacakmış biz yazdık adam para gelmedi dedi 400 atın bende kargoya verim dedi attık bu para gitti,ertesi gün oldu bize adam dediki (telefon aldığımız yer turkcell bayii) geriye kalan parayı atın yoksa telefon çalıntı durumuna düşcek dedi biz önceden attığımız 2100 tl fakat adama gitmedi bizede para iade olmadı bizde haliyle diğer kalan parayı atmadık adam dağıtıma çıkacak kargoyu iptal ettirdi böyle bir iptel etme şansı var mı? sonra adam iban atın dedi attık bize engeli bastı farklı telefondan yazdık gene engel attı.yani biz 400 tl dolandırıl dık bunu şikayet etcez zaten fakat bizim 2100 tl miz ininal de kaldı yani ne adamda nede bizde burda banka suçlu olmaz mı?bize para iadesi yapması lazım değil mi?

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
haro
Sanaldan bir şey almak kolay degil. Genelde donanımhaber forumdan bir şey almayı tercih ediyorum. Üyelerin profiline tıklayın profil ayrıntısında referanslar diye bir bölüm var. Referanssız bilinmedik kişilerle bu iş olmaz haberiniz olsun. Referansı olmayan adamlarla hatta referansı olan adamlarla bile get yoluyla alışveriş yapmaya çalışın.

ahmetkhnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ahmet Köhneli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanaldan bir şey almak kolay degil. Genelde donanımhaber forumdan bir şey almayı tercih ediyorum. Üyelerin profiline tıklayın profil ayrıntısında referanslar diye bir bölüm var. Referanssız bilinmedik kişilerle bu iş olmaz haberiniz olsun. Referansı olmayan adamlarla hatta referansı olan adamlarla bile get yoluyla alışveriş yapmaya çalışın.
benim sorduğum soru şu ininalden biz parayı nasıl alırız

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
geçende başlıkta yazdığı gibi bir konu açtım başımdan geçenleri anlattım arkadaşlar biz bir telefon aldık parayı attık fakat atarken açıklama kısmına ya da başka bir yere ad soyad yazılmıyacakmış biz yazdık adam para gelmedi dedi 400 atın bende kargoya verim dedi attık bu para gitti,ertesi gün oldu bize adam dediki (telefon aldığımız yer turkcell bayii) geriye kalan parayı atın yoksa telefon çalıntı durumuna düşcek dedi biz önceden attığımız 2100 TL fakat adama gitmedi bizede para iade olmadı bizde haliyle diğer kalan parayı atmadık adam dağıtıma çıkacak kargoyu iptal ettirdi böyle bir iptel etme şansı var mı? sonra adam iban atın dedi attık bize engeli bastı farklı telefondan yazdık gene engel attı.yani biz 400 TL dolandırıl dık bunu şikayet etcez zaten fakat bizim 2100 TL miz ininal de kaldı yani ne adamda nede bizde burda banka suçlu olmaz mı?bize para iadesi yapması lazım değil mi?
Neden inanıyorsunuz peki?
Güvencesi varmı böyle insanların?

ahmetkhnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ahmet Köhneli
Neden inanıyorsunuz peki?
Güvencesi varmı böyle insanların?
arkadaşlar benbunla ilgili konu daha önce açtım brnim sorum sonda yazıyor inalde kaldı para bunu nasıl alırız

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,247
İsim
Mert Can Ergün
innalı aradın mı ne cevap verdiler innal dan başka innal hesabınımı para gönderdin

ahmetkhnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ahmet Köhneli
innalı aradın mı ne cevap verdiler innal dan başka innal hesabınımı para gönderdin
babam konuyla ilgileniyo onlardada tık yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

vakıf bank tan ama ininal le ilgili adam ın hesabı felan ininal heralde ama biz vakıfbantan gönderdik

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Para kimin İninal hesabında?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,247
İsim
Mert Can Ergün

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,247
İsim
Mert Can Ergün
babam konuyla ilgileniyo onlardada tık yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

vakıf bank tan ama ininal le ilgili adam ın hesabı felan ininal heralde ama biz vakıfbantan gönderdik
vakıfbank tan sa vakıfbank şubesine gidip orda müdürle konuşup durumu anlatın paranız gelir paparaya para yollamıştım yapı kredi üzerinden para gelmedi paparayı aradım yardımcı olamadılar en sonunda yapı kredi bankası şubesine gidip müdürle görüştüm durumu anlattım parayı geri aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,369
Üyeler
166,363
Son üye
Muhammed Mervan Çelik
Top Bottom