john
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 619
nerden buldun hacı tr de satışı yok ?mi 11 ultra alacam almıyım mı
nerden buldun hacı tr de satışı yok ?mi 11 ultra alacam almıyım mı
hocam trde satanlar var direnç attırıp kullanıyorsunnerden buldun hacı tr de satışı yok ?
aga biraz riskli sanki bilmiyorumda ona vereceğime ben o paraya inan s20 fe alırım.hocam trde satanlar var direnç attırıp kullanıyorsun
hocam s20feyi de denedim arkadaşımda vardı ama o riske de girmek lazım tr ürünleri gereksiz vergili yani s20 fe alacağıma 11t alırım yarı fiyatınaaga biraz riskli sanki bilmiyorumda ona vereceğime ben o paraya inan s20 fe alırım.
bilemiyorum bro sana kalmış, ben olsam şahsen garantisiz telefon almam.hocam s20feyi de denedim arkadaşımda vardı ama o riske de girmek lazım tr ürünleri gereksiz vergili yani s20 fe alacağıma 11t alırım yarı fiyatına
Kredi kartıyla cidden taksit olmuyor mu ya ? Yarın telefon almaya gidicektim medimarkta.redmi note 10'un 256 gb halini almaya gittim ama taksit olmadığını söylediler bende internetten alıyım dedim ama orda da benim kartım yoktu. Ne yapabilirim taksit ile alabileceğim bir yer var mı ? biliyorsanız ve cevaplarsanız sevinirim.
mediamarktı bilmiyorum ama xiaomi nin mağazısına gidince kredi kartı ile taksitin 2014 den beri olmadığını söylediler ve trendyolda da yoktu kredi kartı ile taksit seçeneği.Kredi kartıyla cidden taksit olmuyor mu ya ? Yarın telefon almaya gidicektim medimarkta.