Neler Yeni

Telefon anakartı değiştikten sonra böyle bir mesaj geldi

ragnmar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mhmut
3 gün önce şebeke sorunu yüzünden xiaominin kendi orijinal servisinden telefonun anakartı değişmiş şekilde aldım bugün böyle bir mesaj geldi imei sorgulattığım zaman telefonun model adı vs. Doğru çıkıyor ve ithalat yoluyla kaydedilen imei diyor ne yapmam lazım?

Ekler

• IMG_20221226_173002.jpg
    IMG_20221226_173002.jpg
    120.9 KB · Hit: 129

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,435
İsim
Selim
3 gün önce şebeke sorunu yüzünden xiaominin kendi orijinal servisinden telefonun anakartı değişmiş şekilde aldım bugün böyle bir mesaj geldi imei sorgulattığım zaman telefonun model adı vs. Doğru çıkıyor ve ithalat yoluyla kaydedilen imei diyor ne yapmam lazım?
Kaydedilmişse sorun yok. *#06# yap çıkan imeileri sorgula kayıtlı derse np.

PixDraw

80+ Bronze
Gelen mesaj telefondaki imei mi onu kontrol et cihazdan imei kontrolü yap sogulat anakart değişimi sonrası cihazı kayıt etmeleri gerekiyor.

ragnmar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mhmut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaydedilmişse sorun yok. *#06# yap çıkan imeileri sorgula kayıtlı derse np.
Gelen mesaj telefondaki imei mi onu kontrol et cihazdan imei kontrolü yap sogulat anakart değişimi sonrası cihazı kayıt etmeleri gerekiyor.
benim telefonum çift sim olduğu için çift imei gelen mesajdaki imei 1 tanesi tutuyor sorgulattığım zaman bu şekilde çıkıyor marka model doğru

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    26.9 KB · Hit: 71

PixDraw

80+ Bronze
benim telefonum çift sim olduğu için çift imei gelen mesajdaki imei 1 tanesi tutuyor sorgulattığım zaman bu şekilde çıkıyor marka model doğru
cihazın *#06# ve hakkında yazan imei neyse o olurda sorgulamada sıkıntı yoksa mesajı takmayın firma bildirmeden önce mesaj sırasına düşmüşsünüz muhtemelen. Fatura ve servis değişim raporu olduktan sonra her şekilde sıkıntı yaşamazsınız.

ragnmar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mhmut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihazın *#06# ve hakkında yazan imei neyse o olurda sorgulamada sıkıntı yoksa mesajı takmayın firma bildirmeden önce mesaj sırasına düşmüşsünüz muhtemelen. Fatura ve servis değişim raporu olduktan sonra her şekilde sıkıntı yaşamazsınız.
teşekkürler yardımınız için

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,435
İsim
Selim
Diğer hat yerine takarsan ona da mesaj gelir. Sadece aktif slota messj gelir süresi başlar. Sen ikisini de sorgula kayıtlıysa sorun yok değilse bile 1 hafta bekle kontrol et. Anakart değişikliğinde normaldir bu durum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,355
Üyeler
172,658
Son üye
urasbabapiroo
Top Bottom