Neler Yeni

Yardım Telefon arıyorum yardımcı olabilir misiniz?

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Bütçe
2500
2000-2500tl bütçem var yurtiçi yurt dışı farketmez düşük ışıkta ön kameranın performansı ve oyun performansı önemli (wild rift ve tft). Xiaomi düşünüyorum. Telefonlara hakim değilim o yüzden soruyorum ters mesajlar yazmayın lütfen. Şimdiden teşekkürler.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Redmi note 9 önerebilirim.

Nachi

80+ Platinum
@BaşaramadıkAbi @başardık abi
m12 al. Hem yazılımı da iyi.
-90hz ekran
-15w hızlı şarj
-Büyük batarya
özet
Markanın yaptığı yeni açıklama ise özellikle güvenlik konusunu önemseyen kullanıcıları yakından ilgilendiriyor. Duyuruya göre, Samsung’un 2019 yılından bu yana duyurduğu tüm akıllı telefon ve tablet modelleri minimum 4 yıl boyunca düzenli güvenlik güncellemesi alacak. Bu takvimin ilk 2 yılında güncellemeler aylık olarak sunulurken, kalan dönemde ise 3 ayda bir güncelleme verilecek. Böylece Samsung, ezeli rakibi Apple’ın en çok güvendiği güncelleme alanında oluşan açığını kapatmaya çalışacak.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
2000-2500tl bütçem var yurtiçi yurt dışı farketmez düşük ışıkta ön kameranın performansı ve oyun performansı önemli (wild rift ve tft). Xiaomi düşünüyorum. Telefonlara hakim değilim o yüzden soruyorum ters mesajlar yazmayın lütfen. Şimdiden teşekkürler.
Galaxy M12.

Top Bottom