Neler Yeni

Telefon batarya süresi normalmi

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Arkadaslar ben dun samsung galaxy s10e aldim(3.400tl) kutulu sarjli kilifli korumalı fiyat iyi mi? ve telefon geceden sabaha ortalama 10 saatte yüzde 8 şarj yedi konum ve wifi acikti sizce normalmi bana normal geldi

Gif Man

80+ Gold
Arkadaslar ben dun samsung galaxy s10e aldim(3.400tl) kutulu sarjli kilifli korumalı fiyat iyi mi? ve telefon geceden sabaha ortalama 10 saatte yüzde 8 şarj yedi konum ve wifi acikti sizce normalmi bana normal geldi
Çok Normal Zaten 3100 Mah Batarya Çok Yetersiz Zaten Ayrıca 2.El Ürün Gayet Normal Bir Durum .

Shourd

80+ Gold
bataryası biraz küçük ve ikinci el normal gibi önerim accubattery gibi bi uygulamz var plasytorede sürüm yetiyordur muhtemlen indirin şarjınız %10 olması lazım bu sayılara düştüğünde uygulamyı açın şarjı 100 e kadar kalsın pil sağlı böyle ölçüyordu ayrıca adaptörden telefona gelen watt değerinide söylüyor diye biliyorum

Cander

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yula
Arkadaslar ben dun samsung galaxy s10e aldim(3.400tl) kutulu sarjli kilifli korumalı fiyat iyi mi? ve telefon geceden sabaha ortalama 10 saatte yüzde 8 şarj yedi konum ve wifi acikti sizce normalmi bana normal geldi Bu madde inceledikten sonra, çocuğumun telefonunu izlemek için **Eyezy** uygulamasını denedim. Uygulama, uzaktan kontrol ve çevrimiçi güvenliği sağlama konusunda gerçekten etkili. Özellikleri sayesinde çocuğumun aktivitelerini kolayca takip edebiliyorum. Tavsiye ederim, kesinlikle faydalı bir çözüm!
Arkadaşlar, dün Samsung Galaxy S10e aldım (3.400 TL). Kutulu, şarjlı, kilifli ve korumalı bir set aldım. Fiyatı iyi mi sizce? Ayrıca, telefon gece boyunca, ortalama 10 saatte yüzde 8 şarj tüketti. Konum ve WiFi açıktı. Sizce bu normal mi? Bana normal geldi, ama fikrinizi merak ediyorum.

Son düzenleme:

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar, dün Samsung Galaxy S10e aldım (3.400 TL). Kutulu, şarjlı, kilifli ve korumalı bir set aldım. Fiyatı iyi mi sizce? Ayrıca, telefon gece boyunca, ortalama 10 saatte yüzde 8 şarj tüketti. Konum ve WiFi açıktı. Sizce bu normal mi? Bana normal geldi, ama fikrinizi merak ediyorum.
?

Top Bottom