Negan Smith
80+
Odayı havalandırayım dedim baktım telefon buz gibi olmuş. Kısa süreden bi sıkıntı çıkar mı, ne yapmam lazım? Şuanki sıcaklık daha yüksek ama yeterli mi bilemedim.
55 derece redmiyle mutluyuz dogalgaz kullanmıyorumOdayı havalandırayım dedim baktım telefon buz gibi olmuş. Kısa süreden bi sıkıntı çıkar mı, ne yapmam lazım? Şuanki sıcaklık daha yüksek ama yeterli mi bilemedim.
Alıntıyı görüntüle
10 derece çok düşük bir sıcaklık değil sıkıntı olmaz.
Bence arkadaş zaten yüksekliğine değil çok soğuk olması sorun mu diye sormuş.11 derece bişey olmazki ben rahmetli redmiyi buzlukta zor soğutuyordum
10 derece soğuk değil diyerek cevabı vermişim zaten.Bence arkadaş zaten yüksekliğine değil çok soğuk olması sorun mu diye sormuş.
hocam ben dolapta soğuttuğumu söylüyorum hatta yazim -23 derece turbo mod aktif şekilde arka kapağı bazen ince buz tutuyorduBence arkadaş zaten yüksekliğine değil çok soğuk olması sorun mu diye sormuş.
Yapma çok tehlikeli o işhocam ben dolapta soğuttuğumu söylüyorum hatta yazim -23 derece turbo mod aktif şekilde arka kapağı bazen ince buz tutuyordu
Bozulmadı hocam o telefon zaten kaç defa 2. Ve 3. Kattan toprak ve çakıl taşlı yüzeye düşmüştü , yazın yürüyüş yaptığım için (dağ yolu ) sürekli cep hizasından düşüyordu zaten hiç bir şey olmadı ama kardeşim yıkamıştı o zaman ahizesinde hafif ses bozulması dışında yine bir şey olmadı sonra parkta kardeşin tarafından düşürülüp üstüne basılınca ekranında tırnakla belli olacak düzeyde çizildi ondan sonra telefon değiştirdimYapma çok tehlikeli o iş