Neler Yeni

Telefon da yazılım nedir

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
Mi 9 telefon
Bu işlemci var
Qualcomm Snapdragon 855 (SM8150)
Diyolar bana alma yazılımı kotu ama işlemci iyi bir işlemci bişe anlamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Yusuf Özbaş
bence burada yazılımdan kasıt Arayüzünden bahsediyor miui çok kaliteli olmamakla beraber kötüde denilemez f/p diyebilirim arayüz konusunda

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Poco X3 pro kullanan birisi olarak MIUI arayüzü ortalama bir arayüz yenilik bakımından güzel ama stabilite bakımından kötü

şahin doğan

80+ Platinum
bence burada yazılımdan kasıt Arayüzünden bahsediyor miui çok kaliteli olmamakla beraber kötüde denilemez f/p diyebilirim arayüz konusunda
yazılım derken kimse arayüz demiyor arayüzü değiştirebilirsin zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şöyle düşün arabanda iyi bir motor var ama lastikleri yok, yazılımda telefon için öyle iyi bir motor koyarsın ama yazılımın kötü ise işlemciden, bataryadan iyi performans alamazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Yusuf Özbaş
yazılım derken kimse arayüz demiyor arayüzü değiştirebilirsin zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şöyle düşün arabanda iyi bir motor var ama lastikleri yok, yazılımda telefon için öyle iyi bir motor koyarsın ama yazılımın kötü ise işlemciden, bataryadan iyi performans alamazsın.
O Zaman Piyasadaki telefonların %90 nı kötü bi yazılıma sahip gidip iphone alabilirsiniz kaliteli yazılım istiyorsanız Ek olarak arayüzü değiştiremezsiniz normal yollar ile miui arayüzüne gidipde oneui arayüzü kuramazsınız sadece temasını kurarsınız

şahin doğan

80+ Platinum
O Zaman Piyasadaki telefonların %90 nı kötü bi yazılıma sahip gidip iphone alabilirsiniz kaliteli yazılım istiyorsanız
alakası yok samsung ve oneplus da çok iyi ve stabil yazılım var.

şahin doğan

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Yusuf Özbaş
ben tema olarak anladım KB. sonuç olarak xiaomi yazılımı berbat.
Ona yazılım değilde ui deniyor işte Türkçesi Kullanıcı arayüzü hepsi aslında android tabanlı tek fark firmaların kendine özel tasarladığı arayüz

Top Bottom