Telefon da yazılım nedir

(steel)kerim53

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
237
Mi 9 telefon
Bu işlemci var
Qualcomm Snapdragon 855 (SM8150)
Diyolar bana alma yazılımı kotu ama işlemci iyi bir işlemci bişe anlamadım

bence burada yazılımdan kasıt Arayüzünden bahsediyor miui çok kaliteli olmamakla beraber kötüde denilemez f/p diyebilirim arayüz konusunda

Poco X3 pro kullanan birisi olarak MIUI arayüzü ortalama bir arayüz yenilik bakımından güzel ama stabilite bakımından kötü

bence burada yazılımdan kasıt Arayüzünden bahsediyor miui çok kaliteli olmamakla beraber kötüde denilemez f/p diyebilirim arayüz konusunda
yazılım derken kimse arayüz demiyor arayüzü değiştirebilirsin zaten.
Post automatically merged:

şöyle düşün arabanda iyi bir motor var ama lastikleri yok, yazılımda telefon için öyle iyi bir motor koyarsın ama yazılımın kötü ise işlemciden, bataryadan iyi performans alamazsın.

yazılım derken kimse arayüz demiyor arayüzü değiştirebilirsin zaten.
Post automatically merged:

şöyle düşün arabanda iyi bir motor var ama lastikleri yok, yazılımda telefon için öyle iyi bir motor koyarsın ama yazılımın kötü ise işlemciden, bataryadan iyi performans alamazsın.
O Zaman Piyasadaki telefonların %90 nı kötü bi yazılıma sahip gidip iphone alabilirsiniz kaliteli yazılım istiyorsanız Ek olarak arayüzü değiştiremezsiniz normal yollar ile miui arayüzüne gidipde oneui arayüzü kuramazsınız sadece temasını kurarsınız

O Zaman Piyasadaki telefonların %90 nı kötü bi yazılıma sahip gidip iphone alabilirsiniz kaliteli yazılım istiyorsanız
alakası yok samsung ve oneplus da çok iyi ve stabil yazılım var.

ben tema olarak anladım KB. sonuç olarak xiaomi yazılımı berbat.
Ona yazılım değilde ui deniyor işte Türkçesi Kullanıcı arayüzü hepsi aslında android tabanlı tek fark firmaların kendine özel tasarladığı arayüz

Mi 9 telefon
Bu işlemci var
Qualcomm Snapdragon 855 (SM8150)
Diyolar bana alma yazılımı kotu ama işlemci iyi bir işlemci bişe anlamadım
Note 7 kullanıyorum bir kere bile yazılımdan şikayet etmedim gayet stabil.ama başkalarının başına geldiyse bilemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,641
Üyeler
190,940
Son üye
hayrikeptin
Geri