Neler Yeni

Telefon değiştirme tavsiyesi 3-4 bin tl aralığı

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Beyler şu an iphone 7 kullanıyorum bunu satıp ya da takasta üstüne para vererek cebimden mümkünse 1.5 binden fazla çıkmadan bi telefon almayı planlıyorum
Oyun film falan umurumda değil pek kullanmıyorum kamerası pili güzel olsun akıcı ve şık olsun yeterli açıkcası
2. el önyargım yok bunu da 2. el almıştım zaten 2. el bulurum tanıdık telefoncu da var sorun olmaz
Şimdi size hem sizin bildiğiniz telefonları soruyorum hem de poco f2 pro diye bi telefon buldum 3500-4000 arası telefonculardan direkt bulunabiliyo ama hepsi yurtdışı cihazı kayıt edilmiş bunun bir zararı olur mu telefon nasıldır tavsiye eder misiniz tavsiyelerinizi bekliyorum

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Galaxy A21s

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Beyler şu an iphone 7 kullanıyorum bunu satıp ya da takasta üstüne para vererek cebimden mümkünse 1.5 binden fazla çıkmadan bi telefon almayı planlıyorum
Oyun film falan umurumda değil pek kullanmıyorum kamerası pili güzel olsun akıcı ve şık olsun yeterli açıkcası
2. el önyargım yok bunu da 2. el almıştım zaten 2. el bulurum tanıdık telefoncu da var sorun olmaz
Şimdi size hem sizin bildiğiniz telefonları soruyorum hem de poco f2 pro diye bi telefon buldum 3500-4000 arası telefonculardan direkt bulunabiliyo ama hepsi yurtdışı cihazı kayıt edilmiş bunun bir zararı olur mu telefon nasıldır tavsiye eder misiniz tavsiyelerinizi bekliyorum

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben samsunga karşı bi tık önyargılı gibiyim eskiden kullanmıştım arkadaşlarım da kullandı çok kısa sürede donmaya başlıyor sorun çıkartıyo değişti mi bu muhabbetler

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
ben samsunga karşı bi tık önyargılı gibiyim eskiden kullanmıştım arkadaşlarım da kullandı çok kısa sürede donmaya başlıyor sorun çıkartıyo değişti mi bu muhabbetler
ben 1 yıl samsung kullandım gayet memnun kaldım çok okey bence kesinlikle alınır özellikle benim attığım telefon o fiyat için çok iyi 8gb ram 128gb hafıza 4500 mah batarya falan bence çok iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Göktuğ Yıldız
ben 3 yıldır samsung kullanıyorum 2 yıl a3 2016 1 yıl a30
ne a3 2016 ne a30 donma kasma yaptı belki a30u 12. sınıfa kadar değiştirmem(şu an 10. sınıfım)

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
samsung galaxy m51

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,412
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Samsung bataryası hızlı eskiyor diye biliyorum babam j7 ile uğraşıyor şuanda.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,412
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
knk j7 kaç yıl önceki telefon biliyosun demi bence hiçbir sorunu yok
Uzun zamandır yaşıyor bugün olsa bir şey demicem.Ayrıca technopatta birisi a50 den 1 ay sonra şikayet etmişti batarya konusunda.Ama bende uzun yıllar TAB A4 kullandım.son 1 sene içinde felan çıktı batarya sorunu.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Uzun zamandır yaşıyor bugün olsa bir şey demicem.Ayrıca technopatta birisi a50 den 1 ay sonra şikayet etmişti batarya konusunda.Ama bende uzun yıllar TAB A4 kullandım.son 1 sene içinde felan çıktı batarya sorunu.
ben 1 yıl kullandım bi sorunu olmadı

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
poco f2 proyu bilen yok mu ya da yurtdışı artı eksisini

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap