Neler Yeni

Telefon dondu, kapandı, açılmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Anıl Erdoğan
Telefonla Instada gezerken birden ekranı dondu ne güç tuşu ne dokunmatiği çalıştı sonra gittim güç tuşuna basılı tuttum bi süre sonra kapandı. Sonra geri açmaya çalıştım ama ses seda yok. Ne bildirim ışığı yanıyor ne ekran açılıyor. Şarja taktım yine aynı şekilde bir şey olmadı.

Telefon: Poco X3 Pro
Genelde depolama 127gb olunca sürekli restart atıyordu safe mode da açılıp boşaltınca açılıyordu. Şarjı bittiği için menüye girememiştim dışardan telefonu söktürüp bataryayı şarj ettirmiştim ve açılmıştı 2 gün önce.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Telefonla Instada gezerken birden ekranı dondu ne güç tuşu ne dokunmatiği çalıştı sonra gittim güç tuşuna basılı tuttum bi süre sonra kapandı. Sonra geri açmaya çalıştım ama ses seda yok. Ne bildirim ışığı yanıyor ne ekran açılıyor. Şarja taktım yine aynı şekilde bir şey olmadı.

Telefon: Poco X3 Pro
Genelde depolama 127gb olunca sürekli restart atıyordu safe mode da açılıp boşaltınca açılıyordu. Şarjı bittiği için menüye girememiştim dışardan telefonu söktürüp bataryayı şarj ettirmiştim ve açılmıştı 2 gün önce.
Tecno camon 18 telefonumda aynısı oldu geçenlerde kapatmak için uzun süre basılı tuttum sonea ses kısma powere uzunca bastım restartlayıp geri açtım ama açılırken gelen tecno yazısında beni 2 3 dakika kadar bekletti şuan sıkıntı yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Anıl Erdoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tecno camon 18 telefonumda aynısı oldu geçenlerde kapatmak için uzun süre basılı tuttum sonea ses kısma powere uzunca bastım restartlayıp geri açtım ama açılırken gelen tecno yazısında beni 2 3 dakika kadar bekletti şuan sıkıntı yok
Denedim onları; ses açma + güç, ses kısma + güc, ses açma + ses kısma + güç

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Anıl Erdoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Sleep mode'a girmiştir yani anakart susmuştur. Teknik servise varsa garantisi istifade edin derim.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Yazdım konuda orda da tepki yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle gözüküyor ama yanması için sebep yok
Görmemişim pardon arkadaş yazmış zaten teknik servis veya bir telefoncuya gösterin hocam isterseniz en kötü ihtimalle veri kurtarmayı dener

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Anıl Erdoğan
Görmemişim pardon arkadaş yazmış zaten teknik servis veya bir telefoncuya gösterin hocam isterseniz en kötü ihtimalle veri kurtarmayı dener
Veri kurtarsında Authenticator ile discord da gidecek notlar da bırak şifresini kendisini bile hatırlamadığım postalarda

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Anıl Erdoğan
Malumatım yok teknik işlerden çok anlamam. Ancak yinede 1000 TL'yi bulur diye düşünüyorum. sadece tahmin benimkisi. :)
Anakart üzerindeki bir kısa devreden kaynaklı olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bataryada sorun çıkmamıştır herhalde öyle olsa direk kapanırdı.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Facebook
muratist55
Anakart üzerindeki bir kısa devreden kaynaklı olabilir mi?
Anakart üzerindeki devreler çok sıcakladığında patlama yapabilirler zaman içerisinde oyun vb. oynama durumlarında bu durum mümkün. Sıcaklık değerlerinden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. ancak teknik servis daha iyi karar verecektir. Dikkatli olmak lazım sağlam ve güvenilir bir yere vermenizde fayda var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,748
Üyeler
167,712
Son üye
entoo007
Top Bottom