Yardım telefon ekranında çok iz kalıyor

Tre-x

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,160
bahsettiğim şey ghost screen değil internette araştırdım biraz ama karşıma sürekli ghost screen sorunu çıkıyordu ekranda parmak izi çok fazla kalıyor ve bu video falan izlerken beni çok rahatsız ediyor birde elimle veya elbisemle silince gökkuşağı renkleri oluşuyor ne tarafa silsem gitmiyor ekranımı ne ile silersem gökkuşağı renkleri gider ve parmak izlerinin görünümü azalır ?
@Evil Belief @Hudzell @Perfectshot06

Bende de oluyor bu olay ama koruyucu cam ile alakalı. Çözüm olarak belli bir zaman geçtikten sonra ekrana kolonya sıkıyorum yanımda peçete varsa peçete ile temizliyorum yoksa kolonyayı sıkıp elimle ekrana yayıp tshirt ile siliyorum.

Bende de oluyor bu olay ama koruyucu cam ile alakalı. Çözüm olarak belli bir zaman geçtikten sonra ekrana kolonya sıkıyorum yanımda peçete varsa peçete ile temizliyorum yoksa kolonyayı sıkıp elimle ekrana yayıp tshirt ile siliyorum.
Kolonyayi deneyeceğim ama etkili olacağını düşünmüyorum

Kolonyayi deneyeceğim ama etkili olacağını düşünmüyorum
Ekran üzerinde sıfır iz ve sıfır toz bırakıyor fakat bir süre sonra tekrar izler çıkıyor ve dediğim gibi belli aralıklarda tekrarlaman lazım.

Ekran üzerinde sıfır iz ve sıfır toz bırakıyor fakat bir süre sonra tekrar izler çıkıyor ve dediğim gibi belli aralıklarda tekrarlaman lazım.
Telefona veya ekrana zararı olmaz mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,050
Üyeler
175,156
Son üye
erm0ll
Geri