Telefon Garantisi Ne İşey Yarar?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Reaksiyon skoru
25,884
Beyler şöyle bir düşündüm xioami note 8 alacağım garantili 2.300 tl civarı garantisiz ise 1.600 tl civarı açılmış peki bu garanti ne işe yarar?
Telefon kırılsa garantiye girmiyor jarj yeri bozulsa yine girmiyor tek yazılımsal bozulursa o da çok zor garanti neden var??

Ben de bilmiyorum telefon garantileri biraz saçma.

Beyler şöyle bir düşündüm xioami note 8 alacağım garantili 2.300 TL civarı garantisiz ise 1.600 TL civarı açılmış peki bu garanti ne işe yarar?
Telefon kırılsa garantiye girmiyor jarj yeri bozulsa yine girmiyor tek yazılımsal bozulursa o da çok zor garanti neden var??
Dostum nasıl diye sorma TR'de 5300TL olan Xiaomi Mi Note 10'u 3100e aldım garanti yok ama mis gibi garanti pek şey değil ya iPhone haricinde (Bence)

Ama bazı yerler garantisi varsa değişimi daha ucuza yapıyor o yüzden garanti önemli.(Ekran batarya falan)

Ben de bilmiyorum telefon garantileri biraz saçma.
Telefona bir şey olsa kullanıcı hatası diyip geçiyorlar ben şu an kadar işey yaradığını görmedim.
Garantisiz le garantili arasında 1k fiyat var neredeyse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama bazı yerler garantisi varsa değişimi daha ucuza yapıyor o yüzden garanti önemli.(Ekran batarya falan)
Redmi note 8 garantisiz 1600 lira garantili 2300tl o fiyat farkına ben zaten yaptırım telefonu kırılırsa

Garantisiz hiç bir ürün almam.

Ne işey yarıyor?
Kişisel hatalarında garanti kapsamaz.Elinden düşer veyahut telefonu sabaha kadar şarjda bırakırsın patlar.ekranı kırılır vb bunlar kişisel hata.Lakin telefonun durduk yere yanma yada yazılımsal bir sorunla karşılaşman bunlar garantiye girer.Garantisi yoksa 1.600 tl'e aldığın telefonun çöp olur.

Kişisel hatalarında garanti kapsamaz.Elinden düşer veyahut telefonu sabaha kadar şarjda bırakırsın patlar.ekranı kırılır vb bunlar kişisel hata.Lakin telefonun durduk yere yanma yada yazılımsal bir sorunla karşılaşman bunlar garantiye girer.Garantisi yoksa 1.600 TL'e aldığın telefonun çöp olur.
Ben öyle bir sorunla karşılaşan görmedim şu ana kadar durduk yere bozulan bir telefon varsada çok eskidir.

Kişisel hatalarında garanti kapsamaz.Elinden düşer veyahut telefonu sabaha kadar şarjda bırakırsın patlar.ekranı kırılır vb bunlar kişisel hata.Lakin telefonun durduk yere yanma yada yazılımsal bir sorunla karşılaşman bunlar garantiye girer.Garantisi yoksa 1.600 TL'e aldığın telefonun çöp olur.
Dostum iPhone 5Sim vardı dediğiniz gibi yandı ve yaptırmadan aldığım fiyatın 300tl altına fiyatla değişim verdiler bu garantiye bu kadar güvenmeyin derim telefonlarda

Yeni nesil bataryalarda öyle bir durum söz konusu değil. Patlamaz batarya

Deneyin isterseniz telefon şarj olurken ısınır ama 100 olduktan sonra yavaş yavaş soğumaya başlar ve bu da bataryanın güç çekmediğini kanıtlar 🙂

Yeni nesil bataryalarda öyle bir durum söz konusu değil. Patlamaz batarya

Deneyin isterseniz telefon şarj olurken ısınır ama 100 olduktan sonra yavaş yavaş soğumaya başlar ve bu da bataryanın güç çekmediğini kanıtlar 🙂
Garantinin ne işey yaradığını anlamamıştım şu an anladım binde bir telefona bir şey olursa anca öyle yara onlarda olması zor olan şeyler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,707
Üyeler
192,471
Son üye
khaydin
Geri