Çözüldü✓ Telefon için bluetooth kulaklık

Senoz

80+
Reaksiyon skoru
19
Merhaba telefondan müzik film vs için uygun fiyatlı bişey arıyorum şunların arasında kaldım varsa kullanan sizce hangisi

Qcy T13 ANC

QCY HT05 Melobuds ANC

Qcy t18

T18de şöyle bir durum var hepsiburada 1300e satarken n11 650tl ye satıyor bi garip geldi

Merhaba telefondan müzik film vs için uygun fiyatlı bişey arıyorum şunların arasında kaldım varsa kullanan sizce hangisi

Qcy T13 ANC

QCY HT05 Melobuds ANC

Qcy t18

T18de şöyle bir durum var hepsiburada 1300e satarken n11 650tl ye satıyor bi garip geldi
https://www.hepsiburada.com/huawei-...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.46.2 bütceni aşıyor ama cok iyi kulaklık ucakta felan uçak motor sesi felen hiç gelmiyor takınca

T13 kullanıyorum çok memnunum harika bir kulaklık.
Anc modeli mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

T13 kullanıyorum çok memnunum harika bir kulaklık.
Anc modeli
güzel kulaklık evet ama dediğin gibi bütçemi aşıyor

Qcy T13 ANC

QCY HT05 Melobuds ANC

Qcy t18

Kullanıyor musun ? İncelemelerde müzikte vokal sesi boğuk deniyor

Bu da arasında kaldığım kulaklıklardan biri aslında çok kararsızım

Bu n11de yarı fiyatına satılma olayı ile ilgili bilgisi olan var mı n11 çakma mal satmaz heralde diye düşünüyorum ama şüphe veriyor direk yarı fiyatına satıyor

Kullanıyor musun ? İncelemelerde müzikte vokal sesi boğuk deniyor

Bu da arasında kaldığım kulaklıklardan biri aslında çok kararsızım

Bu n11de yarı fiyatına satılma olayı ile ilgili bilgisi olan var mı n11 çakma mal satmaz heralde diye düşünüyorum ama şüphe veriyor direk yarı fiyatına satıyor
ben aktif olarak kullanıyorum boğukluk vesaire yok

qcy t13 anc modelini aldım ses kalitesi ses düzeyi falan güzel tek sorun beklediğimden daha fazla dışarıya ses veriyor
genel olarak memnun kaldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,098
Üyeler
184,264
Son üye
hiramahkumm
Geri