Sik evet ama koruyuculugy nasil onemli olan o aslinda koruyuculuk onemliBence de en iyisi spigen onun dışında koruma olarak emin değilim fakat internette 60-70 TL'ye lansman kılıflar satılıyor bana göre çok şık duruyorlar.
Allah affetsin yanlış anladım baştaSik evet ama koruyuculugy nasil onemli olan o aslinda koruyuculuk onemli
kardeşim yıllardır "deer case" kullanıyor iPhone için..Iphone 13 icin kaliteli koruyan ve kaba olmayan kilif onerisi yaparmisiniz. Marka olarak benim iyi olarak bildigim spigen var daha iyisi var mi ?
Allah affetsin yanlış anladım baştaO zaman spigen öneririm.
kardeşim yıllardır "deer case" kullanıyor iPhone için..
spigenin silikon kılıfını 1 sene kullandıktan sonra sararma yaptı kötü görünüyordu artık silikon olanı almam
diğer modeller için bişey diyemme ama kaliteli tabi genel anlamda..
ben de geçeklerde telefoncuda bunu gördüm harika bir hissi var...zevk meselesi tabi.
arkası gerçek kabartmalı deri hissi
içi kadife gibi telefonu çizmiyor
yanlar silikon elden kaymıyor
tuşlar gayet tıkır tıkır basıyor
Aklıma şimdi geldi yukarıdaki arkadaşın dediği gibi her şeffaf kılıfta olduğu gibi bunda da bir süre sonra sararma olacaktır tercih sizin bunu da göz önünde bulundurun ama kalitesi kesinlikle üst seviye.hizli yazdigimdan oyle olmus kusura bakma ozaman spigen alayim ekran koruyucuda spigen alayim uyumluymus heralde bazilarinda kiliflar koruyuculari kaldirabiliyor ama spigeninki kiliflariyla uyumluymus oyle yaziyor asli varsa
![]()