Telefon icin kaliteli kilif onerisi

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
800
Iphone 13 icin kaliteli koruyan ve kaba olmayan kilif onerisi yaparmisiniz. Marka olarak benim iyi olarak bildigim spigen var daha iyisi var mi ?

Bence de en iyisi spigen onun dışında koruma olarak emin değilim fakat internette 60-70 TL'ye lansman kılıflar satılıyor bana göre çok şık duruyorlar.

Bence de en iyisi spigen onun dışında koruma olarak emin değilim fakat internette 60-70 TL'ye lansman kılıflar satılıyor bana göre çok şık duruyorlar.
Sik evet ama koruyuculugy nasil onemli olan o aslinda koruyuculuk onemli

Iphone 13 icin kaliteli koruyan ve kaba olmayan kilif onerisi yaparmisiniz. Marka olarak benim iyi olarak bildigim spigen var daha iyisi var mi ?
kardeşim yıllardır "deer case" kullanıyor iPhone için..
spigenin silikon kılıfını 1 sene kullandıktan sonra sararma yaptı kötü görünüyordu artık silikon olanı almam
diğer modeller için bişey diyemme ama kaliteli tabi genel anlamda..

ben de geçeklerde telefoncuda bunu gördüm harika bir hissi var...zevk meselesi tabi.

arkası gerçek kabartmalı deri hissi
içi kadife gibi telefonu çizmiyor
yanlar silikon elden kaymıyor
tuşlar gayet tıkır tıkır basıyor

Ekler

• IMG_0205.JPG
    IMG_0205.JPG
    1.5 MB · Hit: 224
  • IMG_0206.JPG
    IMG_0206.JPG
    1.3 MB · Hit: 170
Allah affetsin yanlış anladım başta:D O zaman spigen öneririm.
😂 hizli yazdigimdan oyle olmus kusura bakma ozaman spigen alayim ekran koruyucuda spigen alayim uyumluymus heralde bazilarinda kiliflar koruyuculari kaldirabiliyor ama spigeninki kiliflariyla uyumluymus oyle yaziyor asli varsa 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim yıllardır "deer case" kullanıyor iPhone için..
spigenin silikon kılıfını 1 sene kullandıktan sonra sararma yaptı kötü görünüyordu artık silikon olanı almam
diğer modeller için bişey diyemme ama kaliteli tabi genel anlamda..

ben de geçeklerde telefoncuda bunu gördüm harika bir hissi var...zevk meselesi tabi.

arkası gerçek kabartmalı deri hissi
içi kadife gibi telefonu çizmiyor
yanlar silikon elden kaymıyor
tuşlar gayet tıkır tıkır basıyor
Bu modeli dusunuyorum renk daha karar vermedim telefon mavi hangisi uyar bilemedim de bu veya 1 2 tane daha var seffaf alirmiyim bilmiuom alsamda 1 yil gitse bile yeter saglam olsun korusun yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde bu var 2 sinden birini dusunuyom bakalim

😂 hizli yazdigimdan oyle olmus kusura bakma ozaman spigen alayim ekran koruyucuda spigen alayim uyumluymus heralde bazilarinda kiliflar koruyuculari kaldirabiliyor ama spigeninki kiliflariyla uyumluymus oyle yaziyor asli varsa 😂
Aklıma şimdi geldi yukarıdaki arkadaşın dediği gibi her şeffaf kılıfta olduğu gibi bunda da bir süre sonra sararma olacaktır tercih sizin bunu da göz önünde bulundurun ama kalitesi kesinlikle üst seviye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,926
Üyeler
173,899
Son üye
Embee
Geri