Neler Yeni

Telefon kapandı açılmıyor

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
Redmi note 10 pro telefonu minternette dolanırken birden kapandı ve açılmıyor ses açma tuşu ile denedim kısma ile denedim ama ne bir titreme var ne bir görüntü hiç bir şey olmuyor sebebi ve çözümü nedir

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,273
İsim
umut şahin
Redmi note 10 pro telefonu minternette dolanırken birden kapandı ve açılmıyor ses açma tuşu ile denedim kısma ile denedim ama ne bir titreme var ne bir görüntü hiç bir şey olmuyor sebebi ve çözümü nedir
şarj makinesine takınca tepki var mı

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şarj makinesine takınca tepki var mı
ekranda yine bir tepki yok ama telefon ikizimin şarj olurken bildirim ışığı normalde var mıydı yok muydu bilmiyorum ama sanırım yok varsada yanmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
ekranda yine bir tepki yok ama telefon ikizimin şarj olurken bildirim ışığı normalde var mıydı yok muydu bilmiyorum ama sanırım yok varsada yanmıyor
xiaomilerde öyle arkadaşımda aynı model vardı kullanırken bir anda yanımızdayken ekranı gitti garantiye yolladığında işlemcinin yandığını söylediler o modelin kroniği o büyük ihtimalle sizinkininde işlemcisi yandı garantiye gönderin yeni cihazla değiştiriyorlar garantisi devam ediyosa

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
xiaomilerde öyle arkadaşımda aynı model vardı kullanırken bir anda yanımızdayken ekranı gitti garantiye yolladığında işlemcinin yandığını söylediler o modelin kroniği o büyük ihtimalle sizinkininde işlemcisi yandı garantiye gönderin yeni cihazla değiştiriyorlar garantisi devam ediyosa
inşallah öyle bir şey değildir ya garantisi yok çünkü :/ ama sadece google da dolaşıyordu zorlicak bir şey yapmıyordu ve genelde oyunda oynamıyor işlemciyi yormuyordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
inşallah öyle bir şey değildir ya garantisi yok çünkü :/ ama sadece google da dolaşıyordu zorlicak bir şey yapmıyordu ve genelde oyunda oynamıyor işlemciyi yormuyordu
aynısı oldu onada instagramda gezerken gitti

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
evet hocam işlemcisi gitmiş telefonun :/ yeni telefon olarak ne önerirsiniz
bütçen ne kadar hocam xiaomi önermem aynı arkadaşım hem redmi note 10 serisindeki telefonu hemde poco x3 modelinde kronikler yüzünden telefonu bozuldu redmi note 10 da işlemci yandı pocoda anakart yandı sana xiaomi önermem birli olarak huawei iyi cihaz fakat google yok önermem honor belki ama seversen iyidir ya da samsung öneririm ama ilk bütçen lazım

Top Bottom