Xiaomi 13 pro mu bu mu pekibütçeyi biraz aşabilirsen bunu öneririm ki bu fiyatlara bence en iyisi
Samsung Galaxy A35 fiyatı, teknik özellikleri, Galaxy A35 modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung Galaxy A35 fiyatı, teknik özellikleri, Galaxy A35 modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Evet hocam düz 13 pronormal düz 13 pro ise iyi
ekran boyutu xiaomide daha geniş ama a35 daha iyi tamir yaptırmak istersen xiaomi parçaları çok zor bulunuyorXiaomi 13 pro mu bu mu peki
Anlayamadım hocam10 pro
Hocam karar veremedim valla aktif olarak note 8 pro kullanıyorum, eğer aralarında çok performans farkı olmayacaksa yine bildiğim markadan devam etsem yanlış mı yaparimekran boyutu xiaomide daha geniş ama a35 daha iyi tamir yaptırmak istersen xiaomi parçaları çok zor bulunuyor
ayrıca a35i galiba daha ucuza bulabiliyorsun ama ben sağlam olsun güvenilir olsun diye vatanı attım haberiniz olsun size bağlı trendyoldan bile alabilirsinizXiaomi 13 pro mu bu mu peki
şöyle diyeyim oyun üzerindne gideceğim 13 pro pubgde 45 a35 pubgde 60Hocam karar veremedim valla aktif olarak note 8 pro kullanıyorum, eğer aralarında çok performans farkı olmayacaksa yine bildiğim markadan devam etsem yanlış mı yaparim
Oyun oynamayacagim hocam dizi film Instagram falan filan şarj süresi ve ekran kalitesi daha önemliayrıca a35i galiba daha ucuza bulabiliyorsun ama ben sağlam olsun güvenilir olsun diye vatanı attım haberiniz olsun size bağlı trendyoldan bile alabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
şöyle diyeyim oyun üzerindne gideceğim 13 pro pubgde 45 a35 pubgde 60