Telefon öneirisi ...

kloouvy_2

80+
Reaksiyon skoru
13
selam arkadaşlar 5 yıldır s10 plus kullanıyordum ve telefon 3 4 aydır çok yavaş kullanamıyorum adam akıllı telefon değiştircem bütçe 35 40k ama daha ucuzada olur farketmez 3 4 tane telefon baktım yarın teknosaya yada vatana gidip almayı düşünüyorum sizin önerileriniz neler
iphone 13 35 k gibi bir fiyatı var
s23 40k şuan teknosada
s24fe 30k civarı buda hangisini tercih etmeliyim

2-3k artarsa bütçeniz s24+ alınabilir.

al yd x7 pro 14k ya cıft sımle kullan ordan 1k ya kayıt yaptırırsın

S23 yerine S24 FE alınabilir, aradaki fiyat farkına göre özellik farkı yok. S10 Plus'ın ekranı QHD, segmenti yüksek, S24 FE daha çok Lite gibi. S24+ bütçeye göre alınabilir ancak kullanıma bağlı; RAM, ekran, ve tasarım farkı bulunuyor. Bunlar sorun değilse S24 FE alınabilir bir cihazdır.
S24 de küçük ekranlı premium cihazdır ancak pil süresi önemli bir konu, daha az süre verecektir. Termal başarımından dolayı sıcaklığı daha fazla hissettirebilir. Bunlar sorun değilse alınmaz değil ancak S24+ aradaki fiyat farkına göre de daha mantıklı.

S24 FE 256 gb modelini al geç. 25k fiyatı var. Bir kılıf, bir de ekran koruyucu aldın mı 5-10 sene mis gibi kullanırsın.

selam arkadaşlar 5 yıldır s10 plus kullanıyordum ve telefon 3 4 aydır çok yavaş kullanamıyorum adam akıllı telefon değiştircem bütçe 35 40k ama daha ucuzada olur farketmez 3 4 tane telefon baktım yarın teknosaya yada vatana gidip almayı düşünüyorum sizin önerileriniz neler
s23 40k şuan teknosada
Samsung'un kendi sitesinde çok Al az öde kampanyası hala devam ediyor yanlış hatırlamıyorsam eğer alacaksan oradan al. S24 ultra senin saydığın marketlerde en ucuz 74 bin lirayken Samsung'un sitesinde S24 ultra + şarj aleti + kablosuz kulaklık 63 bin civarına geliyordu. Aynı bunun gibi diğer modellerinde de var indirim bir bak bence

s23 40k şuan teknosada
s24 pttavmde 35k bilgin olsun

yüksek özelliklere ihtiyacınız yoksa s24fe alın ama. paranız cebinizde kalmış olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,345
Üyeler
187,662
Son üye
dragonp
Geri