Se2020 asla alınmaz.se 2020 öneririm e/g dersen a72 yada s20 FE
Se2020 asla alınmaz.se 2020 öneririm e/g dersen a72 yada s20 FE
o zaman ekran koruyucu almayacaksam kendi ekranı iyi mi? ve iz bırakıyormuS20fe ya da s20 plus öneririm.
koruyucu düzgün yok. A72de var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haklısın sadece söyledim.
İyidir ama kaliteli ön tarafını düşünce koruyacak çıkıntılı spigen kılıf almanız iyi olur ekran koruyucu almaya gerek olmaz.o zaman ekran koruyucu almayacaksam kendi ekranı iyi mi? ve iz bırakıyormu
tmm o zaman samsung galaxy s20 plus ve kılıf alıyorum
Benim attığım s20 plus tough armoru alın iyi korur. Koruyucuyu boşver. Şimdiden hayırlı olsun hocam.o zaman ekran koruyucu almayacaksam kendi ekranı iyi mi? ve iz bırakıyormu
tmm o zaman samsung galaxy s20 plus ve kılıf alıyorum
teşekkürler naci ve diğer arkadaşlar şimdi almaya gidiyorum alınca söylerim sizeİyidir ama kaliteli ön tarafını düşünce koruyacak çıkıntılı spigen kılıf almanız iyi olur ekran koruyucu almaya gerek olmaz.
Benim attığım s20 plus tough armoru alın iyi korur. Koruyucuyu boşver. Şimdiden hayırlı olsun hocam.
sizin attığınız çıkıntılı spigen kılıf mı?İyidir ama kaliteli ön tarafını düşünce koruyacak çıkıntılı spigen kılıf almanız iyi olur ekran koruyucu almaya gerek olmaz.
Benim attığım s20 plus tough armoru alın iyi korur. Koruyucuyu boşver. Şimdiden hayırlı olsun hocam.
Evetteşekkürler naci ve diğer arkadaşlar şimdi almaya gidiyorum alınca söylerim size
sizin attığınız çıkıntılı spigen kılıf mı?
ben seneye bu gün tekrar 7k ya telefon alma konusu açacağım ban yer miyim? tekrar açtığım için
Niye şimdi almıyor musunuz? Tekrar açarsanız uyarı alabilirsiniz. Onun yerine konuyu yükseltin. Yükselte bas.ben seneye bu gün tekrar 7k ya telefon alma konusu açacağım ban yer miyim? tekrar açtığım için
yok satın aldım şuan elimde seneye babam alacakta onun için dedim ama aldım şuanNiye şimdi almıyor musunuz? Tekrar açarsanız uyarı alabilirsiniz. Onun yerine konuyu yükseltin. Yükselte bas.
hocam satın aldım samsung galaxy s20 plus aldımOyuncu telefonu olur dersen bunu
iPhone istersen bunu
Huawei İstersen ve tasarıma önem veriyorsan bunu![]()
Apple iPhone XR (MRY42TU/A, MRYA2TU/A, MRY82TU/A, MRY72TU/A, MRY62TU/A, MRY52TU/A) Cep Telefonu
Apple iPhone XR MRY42TU/A, MRYA2TU/A, MRY82TU/A, MRY72TU/A, MRY62TU/A, MRY52TU/A detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Samsung olsun diyorsan ve kamerası iyi olsun diyorsan bunu
LG pek önermem ama olur diyorsan ve yine tasarıma önem veriyorsan da bunu
önerebilirim.
Tamam hocam hayırlı olsun. fotoğrafını sonra atarsınız.yok satın aldım şuan elimde seneye babam alacakta onun için dedim ama aldım şuan
hocam satın aldım samsung galaxy s20 plus aldım
tamam kurulum yaptım şarjda uyuyor uyanınca foto atarımTamam hocam hayırlı olsun. fotoğrafını sonra atarsınız.