Bende 6600 e aldım 3 ay önce.adaptör yok ki sadece kablo var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bunu 5600'e aldım o fiyata daha iyisi yoktu. Şuan bu fiyata daha iyi telefon var.
Bende 6600 e aldım 3 ay önce.adaptör yok ki sadece kablo var
Ben bunu 5600'e aldım o fiyata daha iyisi yoktu. Şuan bu fiyata daha iyi telefon var.
biraz daha erken alsan en düşüğe alırdın o telefon daha fazlasını hak etmez bence.Bende 6600 e aldım 3 ay önce.
Cebimde para çıkmadı fazla eskiyi getir yeniyi götür ile aldım hepsiburadadan iphone 8 e 6100tl saydılar 500ekledim sadece iphone 8 de 4 senelikti.biraz daha erken alsan en düşüğe alırdın o telefon daha fazlasını hak etmez bence.
iphone 8 e iyi para vermişler benim kötü telefon para etmiyordu 200 filandı heralde.Cebimde para çıkmadı fazla eskiyi getir yeniyi götür ile aldım hepsiburadadan iphone 8 e 6100tl saydılar 500ekledim sadece iphone 8 de 4 senelikti.
Valla öyle bende fırsattan istifade bunu aldım idare eder 3 yıl sonra daha iyisini alırız inşallahiphone 8 e iyi para vermişler benim kötü telefon para etmiyordu 200 filandı heralde.
iPhone x veya az bütçe daha koy 11 al android e bulaşmaÇok oyun oynamam
Ekranı iyi olmalı
Cihazın En az 3 yıl gitmesi gerek
Fotorafla işim pek olmaz
Böyle bir telefon arıyorum
az derken bütçe 2 katına mı çıkacak?iPhone x veya az bütçe daha koy 11 al android e bulaşma
O paraya 3 yıl kesin götürecek bir android varmı kardeşim ki iPhone alma gibi şansı varken android alınır mı android kullananlar %80 iPhone alamadığı içinaz derken bütçe 2 katına mı çıkacak?
Note 10 ProÇok oyun oynamam
Ekranı iyi olmalı
Cihazın En az 3 yıl gitmesi gerek
Fotorafla işim pek olmaz
Böyle bir telefon arıyorum
şu kafa yapısı beni bitiriyor POASKFHGOPĞFDKHJPIOFDSHJDFJKOPDFO paraya 3 yıl kesin götürecek bir android varmı kardeşim ki iPhone alma gibi şansı varken android alınır mı android kullananlar %80 iPhone alamadığı için
x ve 11 güzel cihazlar olsa neyse diyeceğim, güzel cihazlarda değilşu kafa yapısı beni bitiriyor POASKFHGOPĞFDKHJPIOFDSHJDFJKOPDF
Maks Xiaomi kullanan kafasışu kafa yapısı beni bitiriyor POASKFHGOPĞFDKHJPIOFDSHJDFJKOPDF
x ve 11 güzel cihazlar olsa neyse diyeceğim, güzel cihazlarda değil
yoo hepsi varMaks Xiaomi kullanan kafası