Neler Yeni

Öneri Telefon Önerisi Alabilirmiyim?

ByKayseriLi

80+ Bronze
Arkadaşlar 3-4 senedir kullandığım telefonun ekranı kırıldığı için tamir ettirip kullanmaya devam edeyim dedim bir tane tamirciye denk geldim telefonumu çöp ettiği için telefon arayışım var. Telefonum da 300 liralık masraf varsa şuan 500 liralık masraf açtılar bu konu hakkında da bilgisi olanlar varsa bunun içinde ekstra neler yapabilirim yazarsanız sevinirim haklarım var mı acaba bilmek istiyorum.

Bütçem 900 - 1200₺ arasında. Bu fiyat aralığın da android bir cihaz alacağım sizce ne alayım? Çöp edilen telefonum Huawei Mate 10 Lite'dı. Önerilerinizi bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
İphone 6 bakabilirsiniz Düzenleme:Android kısmını kaçırmışım kusura bakma

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Önemli değil iphone cihazlarını sevmiyorum bu fiyat aralığın da çok var ama android cihaz bakıyorum ben. Yine de teşekkürler.
Yine Huawei Mate 10 lite alın sarı sitede sizin bütçenize göre temiz mate 10 litelar var

ByKayseriLi

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet arkadaşlar konu güncel var mı önerisi olan? Mate 10 lite baktım ama piyasa da çok fazla temizi yok ve çok fazla kurcalanmış tamir görmüş cihaz var Mate 10 Lite'yi askıya aldım diyebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Evet arkadaşlar konu güncel var mı önerisi olan? Mate 10 lite baktım ama piyasa da çok fazla temizi yok ve çok fazla kurcalanmış tamir görmüş cihaz var Mate 10 Lite'yi askıya aldım diyebilirim.
Usta bütçen çok düşük bana göre ,300 daha birikitirp yurtdışı redmi note 8 almak

ByKayseriLi

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Usta bütçen çok düşük bana göre ,300 daha birikitirp yurtdışı redmi note 8 almak

Bu kadar şuan da yapacağım bir şey yok maalesef. S6 Edge Plus buldum şuan alınır mı sizce? Hoşuma gitti telefon. Aynı şekilde bir tane de S6 buldum bu da bütçeme uyuyor şuan da. Sizce hangisi iyi olur? Bir tane Note 5 buldum ama tam da istediğim renk ve bütçeme de uyuyor yalnız satıcı kişi ekranın en alt tarafında hafif pembelik falan oluyor arada sırada dedi o yüzden biraz sıcak bakmıyorum kronik sorun bunlarda falan dedi ne kadar doğru bilemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,333
Üyeler
167,825
Son üye
katipke
Top Bottom