Neler Yeni

Öneri Telefon onerisi verebilirmisiniz

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ali arda
Bütçe
15000
Max 15.000 olacak sekild etelefon onerisi yapabilirmisiniz kardesime alınacak ilk telefonu orta duzeyde oyun oynanması yeterli uzun yıllarda kasma sorunu cok olmasa guzel olur onerilerinizi alabilirmiyim

Emirovski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Emirhan
telefondan çok anlamam ancak a35 kullanıyorum öneririm

PwPDaRk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kayra Ahmet Kopçacı
Max 15.000 olacak sekild etelefon onerisi yapabilirmisiniz kardesime alınacak ilk telefonu orta duzeyde oyun oynanması yeterli uzun yıllarda kasma sorunu cok olmasa guzel olur onerilerinizi alabilirmiyim
Oppo reno 11f kesinlikle

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
BYsimiti
Yazılım ömrü önemli değil phone 1 yazılım lazımsa a35

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,612
İsim
uwu

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ali arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

crabman

80+ Bronze
nothing bir sorun yaratır diye korkuyorum buyuk ihtimal samsung a35 alınacak
sorun yaşatacağını sanmıyorum. garantisi var zaten. kullanıcı deneyimi bakımından bir sorun yaşarsanız nothinge mail attığınızda eğer mesai saatleri içindeyse bir sıkıntı yoksa 5-10 dakikada dönüş yapılıyor ve çok yardımcı oluyorlar. Nothing phone 1 2021 yılında çıkmış bir cihaz. daha yeni bir şeyler istiyorsanız a35 daha iyi olur. ama unutmayın ki nothing, hem tasarımıyla hemde yazılımıyla çok eşssiz bir cihaz. o bakımdan samsungla falan karşılaştırılamaz bile.

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ali arda
sorun yaşatacağını sanmıyorum. garantisi var zaten. kullanıcı deneyimi bakımından bir sorun yaşarsanız nothinge mail attığınızda eğer mesai saatleri içindeyse bir sıkıntı yoksa 5-10 dakikada dönüş yapılıyor ve çok yardımcı oluyorlar. Nothing phone 1 2021 yılında çıkmış bir cihaz. daha yeni bir şeyler istiyorsanız a35 daha iyi olur. ama unutmayın ki nothing, hem tasarımıyla hemde yazılımıyla çok eşssiz bir cihaz. o bakımdan samsungla falan karşılaştırılamaz bile.
farkındayım kendim alsam direk dusunmem zaten ama kardesime aldıgımdan dolayı daha duz olmasını istedigimden diyorum

Top Bottom