Telefon Önerisi

Hangi markayı seçmeliyim?

• Oy kullanan toplam üye
    17
  • Anket kapatıldı .

NepentheY

80+
Reaksiyon skoru
19
Arkadaşlar bir süredir 2500 tl civarında telefon bakıyorum. Uzun uzun araştırmalar yaptım ve tam bir seçim yapamadım. Aklımda Real Me Xt veya Real Me 5 Pro var fakat farklı modellere açığım. Önereceğiniz farklı model veya marka var mı?

Redmi Note 8 Kullanıyorum Fiyatına Göre Çok Güzel Telefon Xiaomi almanı Tavsiye Ederim
Ya o model için oyun vs esnasında çok ısınıyor diyorlar( youtube incelemelerinde falan alev alwv yanıyor resmen). Doğru mu hiç yaşadın mı?

Xiaomi Redmi note 8 pro düşünebilirsiniz. 2500Tl bütçe ile alabileceğiniz en iyi telefonlardandır.

Arkadaşlar bir süredir 2500 tl civarında telefon bakıyorum. Uzun uzun araştırmalar yaptım ve tam bir seçim yapamadım. Aklımda Real Me Xt veya Real Me 5 Pro var fakat farklı modellere açığım. Önereceğiniz farklı model veya marka var mı?
Note 8 pro f/p kıralı

Xiaomi tercih edeceksen redmi telefonlarından uzak durmanı tavsiye ederim ama cidden başarılı işler yapıyorlar.

Xiaomi tercih edeceksen redmi telefonlarından uzak durmanı tavsiye ederim ama cidden başarılı işler yapıyorlar.
Neden uzak durmalıyım? Biraz daha açık olursan sevinirim. Seçerken biraz detaycı oluyorum. Teşekkür ederim şimdiden. ?

mi 9 t
full ekran
6gb
sd 730 işlemci

Geri