Neler Yeni

Telefon Önerisi

Hangi markayı seçmeliyim?

• Oy kullanan toplam üye
    17
  • Anket kapatıldı .

NepentheY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Eren Kıvanç Künteci
Arkadaşlar bir süredir 2500 tl civarında telefon bakıyorum. Uzun uzun araştırmalar yaptım ve tam bir seçim yapamadım. Aklımda Real Me Xt veya Real Me 5 Pro var fakat farklı modellere açığım. Önereceğiniz farklı model veya marka var mı?

iXragon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Umurcan
Redmi Note 8 Kullanıyorum Fiyatına Göre Çok Güzel Telefon Xiaomi almanı Tavsiye Ederim

NepentheY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Eren Kıvanç Künteci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Redmi Note 8 Kullanıyorum Fiyatına Göre Çok Güzel Telefon Xiaomi almanı Tavsiye Ederim
Ya o model için oyun vs esnasında çok ısınıyor diyorlar( youtube incelemelerinde falan alev alwv yanıyor resmen). Doğru mu hiç yaşadın mı?

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Xiaomi Redmi note 8 pro düşünebilirsiniz. 2500Tl bütçe ile alabileceğiniz en iyi telefonlardandır.

c3s4r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Halil pirecioğlu
Arkadaşlar bir süredir 2500 tl civarında telefon bakıyorum. Uzun uzun araştırmalar yaptım ve tam bir seçim yapamadım. Aklımda Real Me Xt veya Real Me 5 Pro var fakat farklı modellere açığım. Önereceğiniz farklı model veya marka var mı?
Note 8 pro f/p kıralı

CeGe68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Cemal Geçgel
Instagram
cemalgecgel68
Steam
CeGe68
Samsung istersen a51

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Xiaomi tercih edeceksen redmi telefonlarından uzak durmanı tavsiye ederim ama cidden başarılı işler yapıyorlar.

NepentheY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Eren Kıvanç Künteci
Xiaomi tercih edeceksen redmi telefonlarından uzak durmanı tavsiye ederim ama cidden başarılı işler yapıyorlar.
Neden uzak durmalıyım? Biraz daha açık olursan sevinirim. Seçerken biraz detaycı oluyorum. Teşekkür ederim şimdiden. ?

Top Bottom