Telefon Önerisi ! ! ! !

Uygunsuz davranış
kendi yazılımını kendin yapabilirsin beğenmediysen
Onunla mı uğraşacam yapram
işlemciyle alakası yok yazılımla var demişsin benim tab s11 neden mükemmel?
Tab s9 da ilk çıktığında iyiydi zaten sonra ki güncellemelerde bozuldu bir iki sene sonra görürüz mükemmel s11 i
Bi önce ki mesajımda yazdım her serinin optimizasyonu çok farklı diye s11 ile s9 u karşılaştırılamaz s9 la 2 seri sonra ki tableti karşılaştıran lafanı siliyim senin

Burada güncellemelerin takvimden 2 3 ay sonra gelmesinden tablet ve telefonda ki animasyonların farklı olmasından bahsediyorum s9 chrome açamıyor mu dedim ne işlemcisi donanıma laf eden mi var?
s9 la tab s11 in işlemcisi bambaşka zaten yakından uzaktan alakası yok
Ayrıca işlemci diyip nediatek 9400+ le 8gen2 yi aynı sanacak kadar sakat mısın cidden yoksa beni mi sınıyorsun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim Tab S9'da neden sorun yok? Bu Dex'i baştan aşağı nasıl yenilediler? Samsung böyle pasta yapmayı nereden öğrendi? 😄
Ne seninki bilader ne senin ki ne dedim ben?
Tab s9 a bi şey mi dedim genel olarak Samsung tabletlerin hepsinin güncelleme geldikçe optimizasyonunun bozulduğundan bahsettim senin ki benim ki yok

Tab s9 one uı 7 ile tepkiselliği düştü.
Bi şeye basınca eskisine göre geç tepki veriyor ayrıca one uı 7 8 ile bi özellik eklemediler. Genel Android makro takılmaları animasyon hatalarını konuşmaya gerek yok Android sonuçta.
Genel olarak Samsung güncellemeleri çok çok geç veriyor. Güncelleme takviminde ocak yazıyor güncelleme martta geliyor.
Samsung members full güncelleme soranlar ne zaman gelecek diyenler dışında bir tane konu yok( bazen foto paylaşıyorlar onun dışında)
bende eskisinden daha iyi oldu hocam kasmalar bence sizle alakali.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hatta her guncellemede pil performansi uzerine koydu

Kasma oluyor demedim
Tepkisellik düştü dedim.
One uı 6 7 ye göre 8 daha iyi zaten.
tamam bende soyle diyeyim her konuda daha iyi oldu, herhangi bir agirlik vs yok hatta onceden iki uygulama acinca yanyana kilit ekranina atiyodu genelde beni suan o bile yok yeni surumle birlikte.

bence siz cihazdan sogumussunuz.

Onunla mı uğraşacam yapram

Tab s9 da ilk çıktığında iyiydi zaten sonra ki güncellemelerde bozuldu bir iki sene sonra görürüz mükemmel s11 i
Bi önce ki mesajımda yazdım her serinin optimizasyonu çok farklı diye s11 ile s9 u karşılaştırılamaz s9 la 2 seri sonra ki tableti karşılaştıran kafanı siliyim senin
Haydaa. Adam kötü bişey dememiş. Ne bu asabilik? Moderatörler sizi birazdan sakinleştirecek.😉

Kendime bütçe fark etmeden minimum 4 sene götürecek şekilde bir telefon almak istiyorum.Bazı arkadaşlar Samsung öneriyor bazıları Iphone öneriyor bütün konuları inceledim herkes farklı bir şey söylüyor.Dikkate aldığım konular;kamerası,şarjın yeterince götürmesi,arayüzünün güncelliğini sürekli koruyabilmesi,yeri geldiğinde oyun oynatabilmesi,depolaması.
Bunlara göre bi telefon önerirseniz çok sevinirim
Direk 17 bence çünkü ben artık aşağıdan tut a16 segmentinden 17 proya kadar kullanmış biri olarak bence senin ihtiyacını karşılar kamerası ortalama ama kötü değil batarya yenide gayet iyi hızla şarjlarda muhteşem bir hızlım var depolama standart 256gb lakin yetmez dersen 512 almak daha iyi olur en ortalama ve stabilitesini koruyacak modeller eğer ortalama stabilite kamera ve android dersen s25ultra onun dışında gönül xiaomi 15u der ama onu alsan elinde patlar tr piyasasında telefon çeşitliliği yok keşke Çin gibi çeşitlilik olsa realme oppo oneplus daha iyi modelleri görsek ama maalesef

Samsung konusunda agresifim pireyi deve yaparım affetmem.
İyi geceler
tamam bende soyle diyeyim her konuda daha iyi oldu, herhangi bir agirlik vs yok hatta onceden iki uygulama acinca yanyana kilit ekranina atiyodu genelde beni suan o bile yok yeni surumle birlikte.
Bu bende olsa bütün forumlarda yazar 40 tane konu açar Samsung membersı birbirine katarım
bence siz cihazdan sogumussunuz.
One uı 6 da cidden lanet ettim animasyonların hiç beğenmiyordum stabilizasyonu da çok kötüydü 7 ile animasyonları düzelttiler 8 ile de animasyonlar üstüne stabilizasyonu iyi oldu şu anda memnunum ama one uı 6 neyse.. geçti geçti one uı6 artık yok bana zarar veremez
Benim bütün dediklerim one uı 6 ya idi
Gomennasai

Kendime bütçe fark etmeden minimum 4 sene götürecek şekilde bir telefon almak istiyorum.Bazı arkadaşlar Samsung öneriyor bazıları Iphone öneriyor bütün konuları inceledim herkes farklı bir şey söylüyor.Dikkate aldığım konular;kamerası,şarjın yeterince götürmesi,arayüzünün güncelliğini sürekli koruyabilmesi,yeri geldiğinde oyun oynatabilmesi,depolaması.
Bunlara göre bi telefon önerirseniz çok sevinirim
Belki linç yiyebilirim ama yine de önerimi yapayım ben :) İlla Samsung veya Iphone lara bakmana gerek yok bence. Xiaomi 15 ultra falan çok güzel telefon bence. İşlemci yönünden çok iyi, kamera leica ile anlaşmalı çok iyi kamerası var. Şarj süreleri de çok iyi bence. İşlemcisi Snapdragon 8 Elite olduğu için oyunlarda falan birkaç yıl sana hiç mağduriyet yaşatacağını sanmıyorum. O kadar parayı çinli markayı mı vereceğim diyenler çok çıkabilir ama kesinlikle katılmıyorum. Yazılım entegrasyonu olarakta Hyper OS 2.0 la beraber iyi bir işletim sistemi olduğunu söyleyebilirim. Aynı şekilde Honor ve Huawei cihazlarda çok iyi ama Google servisleri yasaklı olduğu için biraz sıkıntı çıkarabiliyor. Yüklemenin yollarını buldular artık tabi ama tam entegrasyon olamıyor daha maalesef. Kıssadan hisseye Samsung ve iPhone ye saplanıp kalma, çinli diye xiaomiyi öteye atma :D Bi bakıp değerlendirmeni tavsiye ederim.

Samsung konusunda agresifim pireyi deve yaparım affetmem.
İyi geceler

Bu bende olsa bütün forumlarda yazar 40 tane konu açar Samsung membersı birbirine katarım

One uı 6 da cidden lanet ettim animasyonların hiç beğenmiyordum stabilizasyonu da çok kötüydü 7 ile animasyonları düzelttiler 8 ile de animasyonlar üstüne stabilizasyonu iyi oldu şu anda memnunum ama one uı 6 neyse.. geçti geçti one uı6 artık yok bana zarar veremez
Benim bütün dediklerim one uı 6 ya idi
Gomennasai
one ui6 biraz sorunluydu ben de dedim zaten de siz biraz agresif davranmışsınız cihaza karşı dolu olduğunuz için

Haydaa. Adam kötü bişey dememiş.
Ben yazılım diyorum adam işlemci diyor o zaman gidelim işlemci diye poco alalım 1. Si buna kızdım
2.si de eski seriler ile yeni serilerin arasında fark olduğunu bi önceki mesajımda ÖZELLİKLE belirttim s11i gidip s9la karşılaştırmak saçmalık.
Bi de işlemci işlemci diyip mediatek 9400+ ile 8gen2 yi bir tutuyor ona ayrı kızıdm
Kendimi iyi ifade edememenin yanında yıllardır içimde biriktirdiğim nefreti bi yerlere kusmakda istiyordum gerçekten kavga çıkarasım vardı engellemiş, üzüldüm.
Gomennasai mina

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,286
Üyeler
186,866
Son üye
efesttel
Geri