Neler Yeni

Telefon pil sağlığını nasıl düşürmem

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
efe arda girgin
geçenlerde iphone 15 aldım kullanıcı yorumlarına baktığımda bir çok kişi pil sağlığının çok hızlı düştüğünü söylemiş pil sağlını korumak için neler yapmalıyım

Ekler

• IMG_0518.png
    IMG_0518.png
    216.6 KB · Hit: 45

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,077
İsim
.
geçenlerde iphone 15 aldım kullanıcı yorumlarına baktığımda bir çok kişi pil sağlığının çok hızlı düştüğünü söylemiş pil sağlını korumak için neler yapmalıyım
Ne yaparsan yap o yine düşecek o yüzden takılma böyle şeylere

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Yunus Şahin
Pil aga bu nasıl düşürmeyeceksin? Kullanma o zaman telefonu düşmesin. Bu kadar takmayın Allah aşkına ya. Kullandığın bir üründen yıpranmamasını istiyorsun sen böyle şey mümkün mü? :D

Thadox

80+ Bronze
Piller ne çok boş ne de çok dolu olmak ister. Ortalama 25-85 arasında kullan hep.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
efe arda girgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pil aga bu nasıl düşürmeyeceksin? Kullanma o zaman telefonu düşmesin. Bu kadar takmayın Allah aşkına ya. Kullandığın bir üründen yıpranmamasını istiyorsun sen böyle şey mümkün mü? :D
dostum derdim pilin hızlı bitmesi ile alakalı değil pil sağlığı %85 olan bir telefonu satmaya kalkınca telefoncular çok fiyat düşüyor telefonu en fazla 1 sene kullanıp satıcam ondan düşürmemeye çalışıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kıvanç Sönmez
1. telefonu şarjda kullanmıyacaksın
2.telefonun pilini hepyüksekte tutacaksın %40 altına düşürmemeye çalış

şahin doğan

80+ Platinum
Garanti süresi bitmeye yakın pil sağlığı düşer hocam bu da üretici oyunudur.
Alakası yok. Şu an evde 11 var 2020 Kasımda satın alındı pil sağlığı 87, 2022 haziranda aldığım 12'nin pili 2024 mayısta 89'du. Pil sağlığı tamamen kaç döngü olduğu ile alakalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
burak
Alakası yok. Şu an evde 11 var 2020 Kasımda satın alındı pil sağlığı 87, 2022 haziranda aldığım 12'nin pili 2024 mayısta 89'du. Pil sağlığı tamamen kaç döngü olduğu ile alakalı.
ürünler piyasaya çıkmadan önce yönetmelik gereği garanti süresini belirlemek için birtakım testlere tabi tutulur. bir dayanıklılık / zaman eğrisi çıkarılır. garanti süresi de bu test sonuçlara göre neye göre belirlenir. böyleyken böyle. bu tarz sorunla karşılaşan bir çok kişi mevcuttur ekşi sözlükte bunun ile ilgili konu başlıkları mevcuttur hocam. şöyledir ki eski malın kalitesi yenisine göre her zmaan daha sağlam olur tarih önemli değil

yolyordam35

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Celal Smyrna
3 tane akıllı telefon kullandım. Galaxy s3 mini, meizu m6s, tecno pova 4.

kullanım şeklim hep aynı. bataryayı tamamen bitiririm, kapalı şekilde şarja takıp şarjı fullerim. sarjdayken telefon kapalı olduğu için şarjda telefonla oynama gibi bir durumum da yok.

s3 mininin bataryası garantinin bitmesine 3 ay kala öldü. meizu m6sde ise 4 yılın sonunda. pova 4u de kullanali 15 ay oluyor onda da şimdilik bı sıkıntı yok meizu gibi 4 sene gidebilir gibi hissediyorum.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Klasik şeyler işte bataryanı 20 ila 85 arasında tut şarjdayken oynama falan. Batarya ayarlarında pili 20 ile 80 arasında tut ayarını yapın. Pili en çok azaltan şey ağır oyunlar

Top Bottom