Hyper_Dream
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 360
- İsim
- Berkan KABLAN
- İlgilendiği Kategoriler
- laptop, mouse, klavye, oyun, masaüstü pv
Arkadaşlar dun aksam saat 12 de sarja takmistim simdi uyanip baktim %32 olmus sizce neden
(Fisi tam takmistim 2 kere kontrol ettim kabloyu da hem telefona hem de adaptore baglarken 2 kere kontrol ettim)
(Fisi tam takmistim 2 kere kontrol ettim kabloyu da hem telefona hem de adaptore baglarken 2 kere kontrol ettim)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Telefon kasmayada basladi hic oyun olmamasina ragmen (arkadaslar 64gb alanin 28gb ini kullaniyor) youtubedan atmaya basladi diger uygulamarlan da instagram,whatsapp... GibiArkadaşlar dun aksam saat 12 de sarja takmistim simdi uyanip baktim %32 olmus sizce neden
Telefon Vestel Venus v7 64/3Arkadaşlar dun aksam saat 12 de sarja takmistim simdi uyanip baktim %32 olmus sizce neden
Telefon kasmayada basladi hic oyun olmamasina ragmen (arkadaslar 64gb alanin 28gb ini kullaniyor) youtubedan atmaya basladi diger uygulamarlan da instagram,whatsapp... Gibi
En son bir moderatör tarafından düzenlendi: