Babangida Babayaro
80+ Bronze
Rahat olun. Birçok ürün sattım TC numaram göründü . Bir sıkıntı yaşamadım.Yaw zaten istese herkes herkesin tcsini bulabiliyo telaşa gerek yok
Rahat olun. Birçok ürün sattım TC numaram göründü . Bir sıkıntı yaşamadım.Yaw zaten istese herkes herkesin tcsini bulabiliyo telaşa gerek yok
Bilmiyordum keske yapsaydım icim rahat hissetmiyor ya bisey gelirse basımaimzaladığın şeyin bir kopyası sende olması lazım fotoğraf çekmeyle olmaz dikkat et
Teşekkür ederim rahatladım biraz da olsaRahat olun. Birçok ürün sattım TC numaram göründü . Bir sıkıntı yaşamadım.
sıkıntı olmaz kardeşim rahat ol bende telefon satın alırken yapmıştım bir nevi güvence altına alıyorsun işteFotoğrafını çektim sözlesmenin ikimizin de bilgileri bulunuyor
Teşekkür ederim içim rahatladı telefonu 2. El almıstım keske bende hazırlasaydım sözlesme telefon berbattı geri iade almadı ben satarken bu kusurlardan dolayı 2.5k altına satmak zorunda kaldım
yasal olarak ikinci el satış sözleşmesi yapmadan cep telefonu satmak zaten yasak. Başınıza o sözleşmeyi yapmadan satış yaparsanız bir şey gelebilirdi. Siz de karşınızdaki insanın bilgilerini ve sözleşmenin bir nüshasını almadınız mı?Öncelikle merhabalar az önce ıphone 8 bir telefon sattım karşımdaki kişi satış sözleşmesi hazırladı ancak içimde bi telaş var o kagıtta benim kimlik bilgilerim var başıma bir şey gelir mi lütfen yardım edin obsesif kompülsif bozuklugum var lütfen ciddi cevap verin