şahin doğan
80+ Platinum
m52 5Ghocam benim bütçe 5500tl filan o fiyata oyun oynayıp kamera kullanıp oyun oıynayacağım ne önerirsin
m52 5Ghocam benim bütçe 5500tl filan o fiyata oyun oynayıp kamera kullanıp oyun oıynayacağım ne önerirsin
bu bütçeye en iyi seçenek galiba om52 5G
bu bütçeye en iyi seçenek galiba o
peki rakiplerinden ayrılan özelliği ne ve 5g ye gerek var mı?
Ben begeniyorum şahsen instagramda ve wp de kotu ama normal kamera olarak sabah cekimleri icin uygun oldugunu dusunuyorumBu telefon oyun odaklı değil miydi ayrıca kamerasına da kötü diyorlardı
... 5g gelse alamayiz cok pahali olur5G ye en az 3 yıl gerek yok.
hocam sağolum attığınız telefonda geridönüşün kampanyasıda varmış iyi hesaplıya getiriyorumrakiplerine göre ekran ve işlemci özelliği iyi.
5G ye en az 3 yıl gerek yok.
M52Arkadaşlar iki telefon arasında kaldım.
Öncelikle kendi aradığım özellikleri yazayım belki başka bir telefon önerirsiniz neyse telefonda oyun oynamam,sosyal medyayı aktif kullanırım, fotoğraf çekinirim ve aldığım telefonu en az 4-5 yıl kullanmam gerekiyor.Bu yüzden atımlık kurşunu iyi ayarlamam lazım
1.Samsung Galaxy S20 FE SD 8/256 7500Tl
2.Samsung Galaxy M52 5G 8/128 5400 TL
3.Samsung Galaxy A52s 5G 8/128 6550 TL
Bu telefonlar arasından S20 Fe Sd almayı düşünüyorum ancak bazı forumlarda baktığım zaman birkaç kişi güncel telefon değil,5G'si yok-ki beni ilgilendirmez çünkü daha 4G altyapısı tam değil-, daha az güncelleme alacak vb.yorumlarda bulunmuş.
Kriterlerimi göz önüne aldığımda yani şarj uzunluğu,kamera ve uzun ömürlü olması yönünden bana vereceğiniz tavsiyeleri bekliyorum.