Telefon şifresini unutdum

Cankare

80+
Reaksiyon skoru
59
Cihazım redmi not 8 cihazıma şifre koydum ve şifreyi unutdum. Bilgileri silmeden nasıl şifreyi kalırabilirim ?

cihaz bul ile açma gibi bir şey vardı ben çok denedim ama beceremedim araştırın o yöntem ile açılabilir

Şifreyi unuttum butonuna bastığınızda kullandığınız google hesabı ile sıfırlanabiliyor diye hatırlıyorum.

Şifreyi unuttum butonuna bastığınızda kullandığınız google hesabı ile sıfırlanabiliyor diye hatırlıyorum.
Yeni cihazlarda şifreyi unuttum yok galiba bendeki gm20 de yoktu huawei mate 10 da da yoktu (edit bendekilerde yokmuş)

cihaz bul ile açma gibi bir şey vardı ben çok denedim ama beceremedim araştırın o yöntem ile açılabilir
google cihazımı bul denedim ordan bir şey yapamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şifreyi unutdum butonu 5 defa yanlış girince çıktı bastıgımda telefonu sıfırlamaya atıyor

Bootloader kilidi açıksa TWRP ile verilerin silinmeden şifreni sıfırlayabilirsin. Nasıl yapılacağını da kısa bir araştırmayla bulabilirsin.

Sildim

Cihazım redmi not 8 cihazıma şifre koydum ve şifreyi unutdum. Bilgileri silmeden nasıl şifreyi kalırabilirim ?
honor telefonumu sıfırladığımda tekrar açtığımda sormuştu neler kalsın içinde diye ama her telefonda yok riske sokmak istemem bi araştr istersen

telefonu sıfırladım yinede teşekkürler

Unuttum*

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,187
Üyeler
187,791
Son üye
Alfanzo
Geri