Kadir güzelkan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 573
Duş alırken iPhone 17 duş jelli köpüklü suya düştü telefonun üst kısmından ses cızırtılı geliyor ne yapmam lazım müzik dinliyordum yanlış anlaşılmasın
water clear uygulamasını kullanDuş alırken iPhone 17 duş jelli köpüklü suya düştü telefonun üst kısmından ses cızırtılı geliyor ne yapmam lazım
inşallah düzelir tek bir sorum var. Nasıl becerdin?Duş alırken iPhone 17 duş jelli köpüklü suya düştü telefonun üst kısmından ses cızırtılı geliyor ne yapmam lazım
Kanka müzik açıktı değiştirme için lavabodan aldım bornoz cebine koydum elim çarpti bornozdan düştüinşallah düzelir tek bir sorum var. Nasıl becerdin?
Hala aynıwater clear uygulamasını kullan
telefonunda su geçirmezlik sertifikası varKanka müzik açıktı değiştirme için lavabodan aldım bornoz cebine koydum elim çarpti bornozdan düştü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hala aynı
mesajı sil derim uyarı alma31in en pahalı bedeli
Kanka galiba kopuk girdiği için böyle bu ahize değişimi ne kadar tutartelefonunda su geçirmezlik sertifikası var
duşada telefonu fazla sokma sıcak-soğuk suya karşı garanti vermiyor çoğu firma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mesajı sil derim uyarı alma
1 gece kullanma şarja takma muhtemelen düzelir düzelmezse garantiye göndermek zorundasınKanka galiba kopuk girdiği için böyle bu ahize değişimi ne kadar tutar
Yaklaşık 3 saat geçti kapıyı yarına kadar açmayayım sabaha kadar sabah haber ederim1 gece kullanma şarja takma muhtemelen düzelir düzelmezse garantiye göndermek zorundasın