- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 14,344
1 senelik Galaxy A21s telefonum var yaklaşık 15 saniye bekliyorum wifi ye bağlanması için. Normal mi?
5 senelik telefonum 1 dakika bağlanmıyor bağlanıyımmı diye düşünüyor çektiği halde normal bence seninki1 senelik Galaxy A21s telefonum var yaklaşık 15 saniye bekliyorum wifi ye bağlanması için. Normal mi?
bekleyebilirsin normal1 senelik Galaxy A21s telefonum var yaklaşık 15 saniye bekliyorum wifi ye bağlanması için. Normal mi?
Şimdi yaklaşık bir dk boyunca kapattım wifi yi geri açtım 2 saniyede bağlandı.2014 çıkışlı Note 4'üm 10 saniyede bağlanıyor, bence fazla.
Benim de 2019 yılında çıkmış olan Huawei Telefonum wifiye bastığım anda bağlanıyor bencede biraz fazla gibi2014 çıkışlı Note 4'üm 10 saniyede bağlanıyor, bence fazla.
Hesaba katmadığın bir şey var.2014 çıkışlı Note 4'üm 10 saniyede bağlanıyor, bence fazla.
17 tane oyunu olan bneHesaba katmadığın bir şey var.
Kullanım şekli.
Şöyle diyeyim, annemde Note 3 vardı. Çok sağlam telefondu, hiçbir sorunu yoktu. WIFI'ye de benim M51 kadar hızlı bağlandığına eminim. Sonra ekranı falan bozulunca çöpe gitti neyse.
Demek istediğim şu, kullanım şekli çok etki ediyor, ben hep oyun yükleyen biriyim, annemde de Instagram Facebook falan var işte. Ki o zamanlar sadece Facebook vardı.
Telefonda da yorgunluk oluyor bir süre sonra, benim M51'de de görülmeye başladı bu. Açılış ekranları falan ufaktan kasmaya başladı. Ha çok büyük bir etki mi, kesinlikle değil.
Ulan çok yazdım parmaklarım yoruldu.![]()