Neler Yeni

Telefona ihtiyacım var apple ama çok pahalı

Sproyt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer
Bütçe
5300
İphone 5s olan telefonum tam çok pahalı telefonlar olan dönemde bozulmuşken şu ana kadar yaptığım 5000 tl lik birikimle iphone'un düşük modelli iphone 7s veya iphone 7 plus gibi telefonlar almak istiyorum ş
internete yazınca 4000 civarında telefonlar çıkıyor ama güvenemiyorum bataryası olsun veya herhangi birşeyi çakma olup 3 hafta sonra bozulursa diye.Yardımcı olursanız sevinirim

ceto59

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
yağız çetin
İphone 5s olan telefonum tam çok pahalı telefonlar olan dönemde bozulmuşken şu ana kadar yaptığım 5000 TL lik birikimle iphone'un düşük modelli iphone 7s veya iphone 7 plus gibi telefonlar almak istiyorum ş
internete yazınca 4000 civarında telefonlar çıkıyor ama güvenemiyorum bataryası olsun veya herhangi birşeyi çakma olup 3 hafta sonra bozulursa diye.Yardımcı olursanız sevinirim
Git şehrindeki güvenilir bir telefoncudan al en azından bir sıkıntı olsa hesap sorabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

İphone 5s olan telefonum tam çok pahalı telefonlar olan dönemde bozulmuşken şu ana kadar yaptığım 5000 TL lik birikimle iphone'un düşük modelli iphone 7s veya iphone 7 plus gibi telefonlar almak istiyorum ş
Ayrıca o paraya iPhone almak bence mantıksız

Grythor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Emrullah AKTAŞ
Hepsiburada gibi siteler üzerinden markanın kendi satıcısından alırsan bir problem olmaz.
Örneğin Xiaomi model telefon alacaksan satıcının Xiaomi olmasına dikkat et.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,038
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Apple olması şart mı? Bu bütçede iPhone alınmasını önermiyorum.

muratktş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
murat aktaş
2. el 8 bulursan alınabilir. Face Id olmayan x lerede bakabilirsin. 7 plus'ın güncelleme ömrü bitti en fazla 3-4 yıla son sürüm uygulama desteği kalkar.

Top Bottom