Telefona OC olur mu?

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
17,427
Rom'sum 4gb ram telefon 8gb olur mu?Mennunum fazlasıyla ama merak ediyorum.

Son düzenleme:
Hayır olmaz ramler cok yüksek okuma yazma hızlarına sahip yongalardır internette gördügün hafıza kartı ile ram yükseltme olayları telefonu yavaşlatmaktan başka bir şey yapmaz çünkü hafıza kartları max 100mb okuma hızına sahip.

Hayır olmaz ramler cok yüksek okuma yazma hızlarına sahip yongalardır internette gördügün hafıza kartı ile ram yükseltme olayları telefonu yavaşlatmaktan başka bir şey yapmaz çünkü hafıza kartları max 100mb okuma hızına sahip.
Sağol.

Telefon da overclock olayı işlemci hızını yükseltmektir veya grafik kartının kernel ile yapabilirsiniz ama ram artma olayı maalesef yok.

Telefon da overclock olayı işlemci hızını yükseltmektir veya grafik kartının kernel ile yapabilirsiniz ama ram artma olayı maalesef yok.
Önemli olan ram idi zaten.

Merhaba,
Tam olarak kesin bilgi vermek istemiyorum fakat daha önce telefonlara overclock yapıldığını ne gördüm ne de duydum. Dolayısı ile sanmıyorum.

işlemcide yaparsın da ramda sanmam

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Google da biraz aratırsanız ne demek istediğinizi anlayacaksınız en basitinden şöyle anlatayım normalde telefonunuz maximum 1.2 ghz de minimum 600mhz de çalışsın telefonunuza yapacağınız kernel ile ya da root gerektiren uygulama ile bu değerleri arttırabilir veya azaltabilirsiniz.

Telefonlara kernel atılarak cpu ve gpu frekansları oynanabiliyor, kısacası evet oc yapılabilir.

Hepiniz sağolun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,690
Üyeler
186,931
Son üye
kemal251212
Geri