Benim telefonuma daha hiç virüs bulaşması bugüne kadar. Yanlış bilgilendirme değil.Yanlış bilgilendirme yapmayın. Telefonda aksine daha kolay.
Benim telefonuma daha hiç virüs bulaşması bugüne kadar. Yanlış bilgilendirme değil.Yanlış bilgilendirme yapmayın. Telefonda aksine daha kolay.
Telefon root'luysa isterse işletim sistemi değişir ama root'suzken en fazla kişileri filan çalar veya hesapları.Mümkün de silmesi çok basit. Çoğu programın telefona zarar verecek izni yok zaten.
Virüs değildir. Büyük ihtimalle bir oyun arkaplanda reklam açıyordur.Aniden reklam çıkıyor önüne hamburger reklamı :/
Gerek kalmadı teşekkürler tekte buldu kaspersky.Yanlış bilgilendirme yapmayın. Telefonda aksine daha kolay.
RAT olabilir. Mobil için Malwarebytes yükleyip taratın.Hazır konusu açılmıșken aklıma geldi annemi telefonu redmi note 8 bazen telefon kendi kendine șeyler yapiyor parlakligi kisiyor sesi aciyor alarm ayarliyor ne bilim galeriye girip fotograflari felan aciyor. Buna sebep olan sey ne olabilir banada yardimci olurmusunuz
Veya kaspersky.RAT olabilir. Mobil için Malwarebytes yükleyip taratın.
Gerek kalmadı kaspersky tekte buldu.RAT olabilir. Mobil için Malwarebytes yükleyip taratın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Veya kaspersky.
Kasperskyle taradim sorun bulunmadi diyor ama arada oluyor bu bide malwarebytes ile deniyimRAT olabilir. Mobil için Malwarebytes yükleyip taratın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Veya kaspersky.