Neler Yeni

Telefonda windows bağlantısı tehlike algilandi hatası

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
OMER FARUK
Merhaba konuyu yanlış açmış olabilirim PlayStation storden güncelleştirmeleri otomatik yaptım bu uygulama güncelleme yapılırken tehlike algılandı gibi bir hata verdi ben yüklemeye devam ettim sorun yaratmiyacagini düşünmedim tehlike algılandı ibaresi gitmiyor virüs bulaşmış olabilir mi telefona hicbirsey yuklemedim sadece güncellemeler başlattım
1670094375194.png

oguz13

80+ Bronze
Windows uzaktan bağlantı aracı telefondaki ekranı bilgisayara yansıtıyor bu yüzden cihaz bunu seni
millet uzaktan izliyor diyip virüs diyor. mcafee antivirüs programını telefondan silerseniz böyle uyarı almazsınız
veya antivirüsü silmeyim diyorsanız bu programı silebilirsiniz.

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
OMER FARUK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows uzaktan bağlantı aracı telefondaki ekranı bilgisayara yansıtıyor bu yüzden cihaz bunu seni
millet uzaktan izliyor diyip virüs diyor. mcafee antivirüs programını telefondan silerseniz böyle uyarı almazsınız
veya antivirüsü silmeyim diyorsanız bu programı silebilirsiniz.
virüslük bir durum yoksa sıkıntı olmaz bende hiçbirşey yüklemediğim halde bu bildirimi alınca şaşırdım .O progamı silicem teşekkürler cevapladığın için

oguz13

80+ Bronze
virüslük bir durum yoksa sıkıntı olmaz bende hiçbirşey yüklemediğim halde bu bildirimi alınca şaşırdım .O progamı silicem teşekkürler cevapladığın için
Sorun değil :) konuyu çözüldü olarak işaretleyin ve mesajı çözüm olarak işaretleyin.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,047
Üyeler
165,108
Son üye
Rüzgari ceylan
Top Bottom