Neler Yeni

Telefonla kullanmalik gamepad

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kağan
Wireless kompakt bi bildiginiz gamepad varmi tablette emulator oyunlari oynamak istiyorum.disarida falan kullanaxagim.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Süleyman Selim Avseren
Bütçe nedir

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Süleyman Selim Avseren
Valla pcye dualsense almayi dunusuyodum zaten o yuzden 3bin civari
Gamesir cyclone 2. Telefon için aparat takma yeri var ama kutudan çıkmıyor, 3d yazıcı ile sonradan bastırabilirsiniz. Biraz daha ucuz olsun derseniz de gamesir nova pro var ikisi de güzel kollar ve ikisi de hem pc hem android uyumlular.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cyclone 2 şu an bende var hissiyatını en sevdiğim kol bu oldu kendi kullandıklarım arasında

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gamesir cyclone 2. Telefon için aparat takma yeri var ama kutudan çıkmıyor, 3d yazıcı ile sonradan bastırabilirsiniz. Biraz daha ucuz olsun derseniz de gamesir nova pro var ikisi de güzel kollar ve ikisi de hem pc hem android uyumlular.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cyclone 2 şu an bende var hissiyatını en sevdiğim kol bu oldu kendi kullandıklarım arasında
bu peki joystickleri dualsense gibi yanyana olan modeller varmı.5 6 yıl onlarla oynadım çok alışkınım çünkü.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Süleyman Selim Avseren
bu peki joystickleri dualsense gibi yanyana olan modeller varmı.5 6 yıl onlarla oynadım çok alışkınım çünkü.
3500 liraya gamesir tarantula pro var, cyclone 2'nin ps düzeni versiyonu gibi güzel kol bu da. Ama telefon tutacağı takma yeri yok sanırım bunda. Sorun olmaz derseniz direkt alınıp geçilmelik kol

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3500 liraya gamesir tarantula pro var, cyclone 2'nin ps düzeni versiyonu gibi güzel kol bu da. Ama telefon tutacağı takma yeri yok sanırım bunda. Sorun olmaz derseniz direkt alınıp geçilmelik kol
eyvallah çok teşekkür ederim

Top Bottom