Valla pcye dualsense almayi dunusuyodum zaten o yuzden 3bin civariBütçe nedir
Gamesir cyclone 2. Telefon için aparat takma yeri var ama kutudan çıkmıyor, 3d yazıcı ile sonradan bastırabilirsiniz. Biraz daha ucuz olsun derseniz de gamesir nova pro var ikisi de güzel kollar ve ikisi de hem pc hem android uyumlular.Valla pcye dualsense almayi dunusuyodum zaten o yuzden 3bin civari
bu peki joystickleri dualsense gibi yanyana olan modeller varmı.5 6 yıl onlarla oynadım çok alışkınım çünkü.Gamesir cyclone 2. Telefon için aparat takma yeri var ama kutudan çıkmıyor, 3d yazıcı ile sonradan bastırabilirsiniz. Biraz daha ucuz olsun derseniz de gamesir nova pro var ikisi de güzel kollar ve ikisi de hem pc hem android uyumlular.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cyclone 2 şu an bende var hissiyatını en sevdiğim kol bu oldu kendi kullandıklarım arasında
3500 liraya gamesir tarantula pro var, cyclone 2'nin ps düzeni versiyonu gibi güzel kol bu da. Ama telefon tutacağı takma yeri yok sanırım bunda. Sorun olmaz derseniz direkt alınıp geçilmelik kolbu peki joystickleri dualsense gibi yanyana olan modeller varmı.5 6 yıl onlarla oynadım çok alışkınım çünkü.
eyvallah çok teşekkür ederim3500 liraya gamesir tarantula pro var, cyclone 2'nin ps düzeni versiyonu gibi güzel kol bu da. Ama telefon tutacağı takma yeri yok sanırım bunda. Sorun olmaz derseniz direkt alınıp geçilmelik kol
Rica ederim hayırlı olsun şimdideneyvallah çok teşekkür ederim