Neler Yeni

Telefonlar Neden Kusurlu?

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Arkadaşlar merhaba,

Android ve IOS telefonlar neden hep kusurlu yapılıyor?

Örneğin Samsung ve Apple harici hiç bir telefonun ön kamerasında 4K30FPS desteği yok.

Samsung ve Apple’ da da hızlı şarj yok ( 20-30 dakikada fullemekten bahsediyorum )

Yıllardır en pahalı telefonu alsam bile muhakkak bir kusur, eksiklik gördüm ve bunu yeni telefon çıkardıklarında asla düzeltmiyorlar.

Bu yüzden bir daha en pahalı telefonları almak için para yığmayacağım, 10.000₺ OIS desteği olan işlemcisi de Snapdragon olan normal bir telefon yeterli.

Çok sinir bozucu, iPhone alıyorum onun da yazılımında saçma sapan kusurlar var.

Geçen gün iPhone 14 Pro’ da dosyadan bir şeyi Whatsapp’ tan paylaşacaktı iş arkadaşım ve telefon dondu. 40-50.000₺’ lık telefonun böyle saçmalıklar yapması sinir bozucu.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Çok değişik bir şey ya ama samsung neden olduğu belli gibi fiyatı daha uygun olduğu için ama İOS'u bilmiyorum.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oneplus 9 pro alıyorsun. İmei kayıt yapıyorsun. 10 k da bütün dertlerin çözülüyor :)
Şarjı çok çabuk bitiyormuş, mesela dışarıda 5 dk 4K 60 FPS video çeksem 10 tane foto çekip instaya atsam % kaç düşer acaba. Şuann iPhone 13 kullanıyorum şarjı bayağı iyi gidiyor.

vpro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
omer
Şarjı çok çabuk bitiyormuş, mesela dışarıda 5 dk 4K 60 FPS video çeksem 10 tane foto çekip instaya atsam % kaç düşer acaba. Şuann iPhone 13 kullanıyorum şarjı bayağı iyi gidiyor.

Evet ful ekran kullansan sarjı 7 saatte falan bitiyor ama 0 dan 100 e 25 dk da doluyor ;)

Top Bottom