Telefonsuz Whatsapp Web'e Girilir mi?

Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar telefonum serviste ve evde kullanabileceğim içinde whatsapp olan telefon yok mesajla doğrulamayla whatsapp webe girebilir miyim ya da başka bi yolu var mı

Blue Stacks ile eskiden tuşlu telefonumun hattıyla oradan kullanıyordum.

peki hat olmadan pcden fln mümkünmü?

Arkadaşlar telefonum serviste ve evde kullanabileceğim içinde whatsapp olan telefon yok mesajla doğrulamayla whatsapp webe girebilir miyim ya da başka bi yolu var mı
Giremezsiniz hocam telefonunuzun internete bağlı olması gerekiyor.

Girilmez

Telefonun yanında değil giremezsin ama telefonun yanında olduğunda beta kullanıcı olursan telefonunda internet bağlantısı olmasa/telefon kapalı olsa bile bilgisayardan WhatsApp kullanabilirsin.

Mümkün değil sonuçta qr kod okutuyorsun telefon olmadan nasıl okutacaksin.

Adım-1) BlueStacks indir.
Adım-2) Play Storeden Whatsappı indir
Adım-3) Whatsaba gir ve SMS doğrulamasını seçip telefon numarası gir. (Kendi telefonun serviste olduğu için başka bir numara girmen lazım. Fakat kendi mesajlarına ve medyana ulaşamassın. Fakat başka telefon üzerinden, kendi telefonun gelene kadar takılırsın.)

Telefonsuz giremezsin diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,012
Üyeler
187,137
Son üye
zwezda01
Geri