Neler Yeni

Telefonu almadan para verilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Semih Bugra
Sahibindenden biriyle anlaştık sonra param güvende yapalım dediğimde para bana hemen lazım dedi. Kargoya verdikten sonra parayı atarım dedim tamam dedi. Böyle alışveriş yapılır mı yapılırsa nasıl en güvenli şekilde yaparım. Çok araştırdım fakat daha iyi bir telefon bulamadım bu fiyatlara iphone 12 mini 128 gb yd 7300 vereceğim bir de muhtemelen kargoyu ödeyeceğim. Bu fiyatları geçmeyecek şekilde iphone satan varsa alabilirim veya uygun param güvenle ile iphone 11 ve yukarısı bulursanız link atar mısınız?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Rüveyda Akın
Bana da telefon hemen lazım de parayı telefon gelmeden veremem kusura bakma de

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Semih Bugra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana da telefon hemen lazım de parayı telefon gelmeden veremem kusura bakma de
Zaten ilk başta elden verebilirim sadece istanbuldaysan dedi ben de param güvende yapalım dedim paraya acil ihtiyacının olduğunu yarına kadar satamazsa telefoncuya 5000e satacağını söyledi. Dediğiniz gibi söyledim o da kargoya verdikten sonra parayı göderirsin dedi.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,266
İsim
Lokman Doğan
Sahibindenden biriyle anlaştık sonra param güvende yapalım dediğimde para bana hemen lazım dedi. Kargoya verdikten sonra parayı atarım dedim tamam dedi. Böyle alışveriş yapılır mı yapılırsa nasıl en güvenli şekilde yaparım. Çok araştırdım fakat daha iyi bir telefon bulamadım bu fiyatlara iphone 12 mini 128 gb yd 7300 vereceğim bir de muhtemelen kargoyu ödeyeceğim. Bu fiyatları geçmeyecek şekilde iphone satan varsa alabilirim veya uygun param güvenle ile iphone 11 ve yukarısı bulursanız link atar mısınız?
riskli elden almaya bak

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,894
İsim
Mehmet Aslan
öyle bir riske asla girmezdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Semih Bugra

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Mert Güler
Güven vermedi hiç almazdım .....

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Semih Bugra
Güven vermedi hiç almazdım .....
ama zaten ilk başta kargoyla göndereyim falan demedi ben ısrar edince öyle yapalım dedi. Ben de güvenemedim ama daha iyi cihaz da bulamadım.

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Mert Güler
Daha iyi bir cihazı zamanla da bulabilirsiniz bu kadar telaş etmeyin , aldığınız cihaz da zaten piyasada o fiyatlara satılıyor aşağı yukarı , 7300 e satacağına 5000 e satmaz aradaki fark az değil yıldırmaya çalışıyor , şu zamanda kimsenin de 5000 tl ye muhtaç kalacağını düşünmüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Semih Bugra
Daha iyi bir cihazı zamanla da bulabilirsiniz bu kadar telaş etmeyin , aldığınız cihaz da zaten piyasada o fiyatlara satılıyor aşağı yukarı , 7300 e satacağına 5000 e satmaz aradaki fark az değil yıldırmaya çalışıyor , şu zamanda kimsenin de 5000 tl ye muhtaç kalacağını düşünmüyorum
İşte normalde zaten konuşmayı bitirmiştik ben ısrar edince alayım falan diye adam da kargoyla gönderirim dedi.

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
ozan başaran
hiç o topa girmeyin sonra pişman olursunuz

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Mert Güler
İşte normalde zaten konuşmayı bitirmiştik ben ısrar edince alayım falan diye adam da kargoyla gönderirim dedi.
Yani ne diyim ki hocam size , bu kadar kafaya koyduysanız riske girmeyi göze almışsınız demektir hakkınızda hayırlısı olsun umarım cihaz istediğiniz gibi gelir

wosvos72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Hasan Barış Şaşmaz
Havale sonrası kargo mantığı normalde olan bir şey fakat diliniz yanabilir. Bu yöntemle 2018 yılında bir telefon satın almıştım. Oyuncak araba göndermişlerdi bana. Hem param yanmıştı hemde telefonsuz kalmıştım.

Top Bottom