Telefon'u Webcam Gibi Kullanma

Ben de uygulama yanlış galiba nereden indirdin
kanka canlı derstemi ters yoksa normal uygulamadamı uygulamadaysa bilmiyorum ama canlı derste böyle düzeltiyon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben şu an canlı dersteyim

kanka canlı derstemi ters yoksa normal uygulamadamı uygulamadaysa bilmiyorum ama canlı derste böyle düzeltiyon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben şu an canlı dersteyim
uygulamada

bak telefonda http:// diye başlayan ilk şeyi sadece sayılarını noktalarını yaz mesela 185.102.1.2:4848/ yazan şeyi bilgisayarda url yazdığın yere yaz kendi telefonunda yazan şeyi yada telefonun sağ tarafa doğru yatıksa sol tarafa doğru tut [bu arada kodu uydurdum ]

Eskiden okulda sınavlar nasıl yapılıyorsa öyle olacak. Okulun içinde okul yönetimleri bu sınavları organize edecek. Sınav yüz yüze olacak. Burada en alt limiti kullanacağız. Mümkün olduğu kadar az sınavla yapmak konusunda bakış açımız var. Merkezi bir sınav yapmayacağız. Çok kısa süre içinde hemen önümüzdeki hafta içinde belli olur bunlar.

Eskiden okulda sınavlar nasıl yapılıyorsa öyle olacak. Okulun içinde okul yönetimleri bu sınavları organize edecek. Sınav yüz yüze olacak. Burada en alt limiti kullanacağız. Mümkün olduğu kadar az sınavla yapmak konusunda bakış açımız var. Merkezi bir sınav yapmayacağız. Çok kısa süre içinde hemen önümüzdeki hafta içinde belli olur bunlar.
peki sınıfta kalma varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,084
Üyeler
184,726
Son üye
marcel
Geri