Neler Yeni

Telefonum açılmıyor yardım

Ömerchdr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer
s20 fe sd865 versiyon cihazımı şarjı 3 iken laptopa orjinal kablosu ile bağladım bi anda titreyip kapandı ve açılmadı 1 saatir orjinal şarj aletine takılı ve hala aynı durumda açılmıyor önceki cihazımda aynen bole olmuştu nedeni nedir veya düzeltile bilirmi

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
yunuseren
kapatma tuşu ve ses kısma tuşuna basılı tutmayı dene

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
yunuseren
hiç bir tepki vermeyen cihaza burda kimse bişey yapamaz ya samsungu ara söyle garantisi varsa ya da telefoncuya git ver cihazı ama eğer garantisi yoksa yeni telefon yolu görünüyor

Ömerchdr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiç bir tepki vermeyen cihaza burda kimse bişey yapamaz ya samsungu ara söyle garantisi varsa ya da telefoncuya git ver cihazı ama eğer garantisi yoksa yeni telefon yolu görünüyor
çok saçma bir şekilde az önce kontrol ettim cihazı ve bi anda açılmış yorumunuzdan hayır geldi galiba

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
berkay
s20 fe sd865 versiyon cihazımı şarjı 3 iken laptopa orjinal kablosu ile bağladım bi anda titreyip kapandı ve açılmadı 1 saatir orjinal şarj aletine takılı ve hala aynı durumda açılmıyor önceki cihazımda aynen bole olmuştu nedeni nedir veya düzeltile bilirmi
Zamanında sıfır telefon almıştım mediamarkt dan yine samsung bir telefon du eve geldim orjinal şarj aleti ile taktım ve kendi kendine kapandı sonra geri götürdüğümde bana cihaz değişimi yapılamayacağını ve ücret iadesi yapalım dediler ben de kabul etmedim ve bir üst modeli ile değişimini talep ettim aradan 2 hafta civarı geçti ve telefonun bir üst modelini göndermişlerdi

Top Bottom