Neler Yeni

Yardım Telefonum Artık Net Görüntü Oynatmıyor

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Telefonumu 30 Ekim'de aldım ve aldığımdan beri de YouTube olsun Netflix olsun yüksek çözünürlükte kullanabiliyordum. Şuanda internetten mi kaynaklı (yeni internete geçtik) android 12'den kaynaklı bir sorun mu var bilmiyorum fakat 480P üzerine çıkamıyorum beni de çok gıcık ediyor bu sorun. Önceden YouTube üzerinden 1080P video izliyordum hiç sorun yaşamıyordum şuanda ise 720P ve 1080P'de video kasa kasa, takıla takıla ilerliyor. Netflix'de ise 480P üzerine çıkmıyor. Diziyi indirip izlemeye çalıştım yine düşük çözünürlük kullanıyor (Netflix üzerinden ayarları yaptım her şey yüksek çözünürlük üzerine kurulu). Sorunun neyden kaynaklı olduğunu nasıl anlarım? Çünkü ben Netflix olsun YouTube olsun aktif kullanan biriyim. Yani bunlar benim hayatımın bir parçası desem yalan olmaz.

şahin doğan

80+ Platinum
internetten kaynaklı gibi duruyor kaç MBPS alıyorsun hız testlerinde ?

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Bir önceki andorid sürümüne güncelleyip tekrar deneyin veya güncel bir güncelleme varsa gerçekleştirin.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
internetten kaynaklı gibi duruyor kaç MBPS alıyorsun hız testlerinde ?
Netflix'in kendi uygulamasından baktım 19 gözüküyor. Türk Telekom da 13 alıyordum ama sorun yaşamıyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir önceki andorid sürümüne güncelleyip tekrar deneyin veya güncel bir güncelleme varsa gerçekleştirin.
Eski android sürümüne güncelleme yapılabilir mi? Ben yapılamaz diye biliyorum. Bütün uygulamalar sistem falan da güncel.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Netflix'in kendi uygulamasından baktım 19 gözüküyor. Türk Telekom da 13 alıyordum ama sorun yaşamıyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eski android sürümüne güncelleme yapılabilir mi? Ben yapılamaz diye biliyorum. Bütün uygulamalar sistem falan da güncel.
Bildiğim kadarıyla yapılabilir, YouTube'dan vs. bakın isterseniz. Benim bildiğim var benim.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Bildiğim kadarıyla yapılabilir, YouTube'dan vs. bakın isterseniz. Benim bildiğim var benim.
Uğraştırıcı gibi duruyor ve yanlış anlamadıysam bilgisayar lazım o yüzden ben yapamam onu.

YinYang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
-
Güvenlik sertifikan degismis olabilir. L1 degilse netflixden hd kalite alamazsin. Youtube konusuna gelecek olursak internetten kaynakli olabilir. 1080 p video indirip deneyin

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Güvenlik sertifikan degismis olabilir. L1 degilse netflixden hd kalite alamazsin. Youtube konusuna gelecek olursak internetten kaynakli olabilir. 1080 p video indirip deneyin
Ayrıca deneme amaçlı YouTube Vanced indirdim orada herhangi bir kasma,donma takılma yok. Sorun yaşadığım tek uygulama orijinal YouTube ve Netflix. Şuanda internetten kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Ekler

• IMG_20220427_223817.jpg
    IMG_20220427_223817.jpg
    78.2 KB · Hit: 25

YinYang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
-
Vanced problem yaratmiyorsa internette sorun oldugunu sanmiyorum.Fakat uygulamalarda problem olabilir

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Vanced problem yaratmiyorsa internette sorun oldugunu sanmiyorum.Fakat uygulamalarda problem olabilir
Android 12'den kaynaklı olma şansı var mı? Eğer sorun telefondaysa telefonu satıp yeni bir cihaz alabilirim çünkü benim için çözünürlük gerçekten önemli ve bir süreye kadar beni tatmin ediyordu şuanda ise 480P üstü görüntü alamıyorum. Gerçekten çok sinir bozucu.

YinYang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
-
Android 12'den kaynaklı olma şansı var mı? Eğer sorun telefondaysa telefonu satıp yeni bir cihaz alabilirim çünkü benim için çözünürlük gerçekten önemli ve bir süreye kadar beni tatmin ediyordu şuanda ise 480P üstü görüntü alamıyorum. Gerçekten çok sinir bozucu.
Acele etmeyin youtube guncelleme getirsin.1080 vanced izletiyorsa cihaz ve internet kaynakli oldugunu eleyebiliriz sanirim

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Acele etmeyin youtube guncelleme getirsin.1080 vanced izletiyorsa cihaz ve internet kaynakli oldugunu eleyebiliriz sanirim
YouTube için sorun yok fakat Netflix de sıkıntı. Keşke tek sorun YouTube da olsaydı

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Sorunun nerede olduğunu öğrendim. Sorun internetteymiş. Bostan yere telefonda sorun aramışım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,514
Üyeler
161,867
Son üye
Muwusty
Top Bottom